Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Звукоизолационни качулки за практична употреба

SKVTechnik докладва за опита на потребителите, когато използват шумозаглушители за странични канални вентилатори. SKVTechnik е онлайн търговец за корупция страничен канал, тъй като 2012 г. От 2016 г., дилърът също има акустични заграждения, които се предлагат, за да допълват вентилатори на страничните канали, предлагани от важен елемент в продуктовото портфолио.

Вентилаторите на страничните канали имат вътрешно вградени шумозаглушители в съществуващите всмукателни и изпускателни канали. Те служат за да се намали до ниво, което е тяхното използване в близост до работните места в предприятията от индустриалната и търговска емисии допустимия шум на вентилатора на страничния канал. Обемът на вентилаторите на страничните канали на SKVTechnik е различен. Малките машини с мощност 0.2kW са 50 dB (A). По-големите вентилатори за странични канали в клас 25kW са около 80 db (A). Това може да се превърне в неудобство, особено в близост до работническо или офис пространство. SKVTechnik предлага два типа намаляване на шума. Това са на първо място Допълнителна заглушител за пръстен вентилатор и от друга са акустични приложенията.

Първо, няколко думи за допълнителните шумозаглушители.
Допълнителна заглушител за компресори канал са монтирани директно върху машината на канала входящия или изходящия канал на компресора страничен канал. В зависимост от това дали се отнася до използването на компресора страничен канал за заявка за печат, или приложение на всмукване, спомагателната шумозаглушител е монтиран в прилагане на налягане към смукателния тръбопровод и засмукването на спомагателната шумозаглушител е монтиран по канала за издухване на. Допълнителните шумозаглушители намаляват звука на вентилатора на страничния канал с около 5-7%. Те изглеждат с формата на тръби и са интегрирани в тръбната или тръбната система близо до компресора на страничните канали, ако е възможно.

Следва описание на шумоизолационните качулки.
Звукоизолационните качулки за вентилаторите на страничните канали намаляват излъчвания звук с около 7 до 12%. Това показва качеството на звукоизолираните качулки. Цената за шумоизолиращи качулки за вентилатори за странични канали зависи силно от качеството на аспираторите.

Акустичните качулки винаги трябва да съответстват на класа на вентилатора на страничния канал. Важно е процесната топлина, генерирана от компресора на страничния канал, да се разсее в достатъчна степен. Затова е важно за клиентите, не само, че наличната страничен канал вентилатора се вписва в предния капак, но също така, че топлината, генерирана от компресора на страничен канал е отстранен от предния капак. SKVTechnik осигурява комбинации от страничен канал вентилатори и акустични заграждения, които са напълно съвпадащи и могат да бъдат въведени в растения с възможно най-малки размери. За съжаление, часовете за чакане на звукоизолирани качулки с 3 до 4 седмици са значителни. Звукоизолационните качулки не са на склад, но се произвеждат при поискване. Това обаче има предимството за клиентите, че звукоизолиращите качулки винаги са адаптирани към най-новата версия на вентилаторите на страничните канали.

Поради различните видове страничен канал за корупция на SKVTechnik има и различни видове акустични заграждения, които се предлагат. Например дизайнът на всмукателните или изпускателните тръби на вентилаторите на страничните канали се различава понякога значително. Това се отнася до положението или посоката на тръбите. Освен това звукоизолиращите качулки отчитат различните стойности на топлинните емисии на вентилаторите на страничните канали. Има шумоизолиращи качулки, които имат отделни вентилатори за разсейване на топлината и по този начин осигуряват вентилация вътре в шумоизолираната качулка. Акустични заграждения са естествено защитени срещу пожар и обикновено са снабдени с метални външната обвивка, което ги прави и устойчив на атмосферни влияния в определени граници. Звукоизолационните качулки обикновено не са подходящи за използване на открито. Клиентите поискат от консултантите на SKVTechnik за такива приложения.

Звукоизолацията за вентилаторите на страничните канали има вътрешни крепежни елементи за машините. Тези релси са монтирани на вентилатора на страничния канал от други производители, които могат да бъдат монтирани. По принцип SKVTechnik винаги препоръчва винаги да се снабдява шкафът за звука заедно с вентилатора на страничния канал. Отклонявайки се от това обаче, клиентите могат да закупят и звукоизолираните качулки в допълнение към съществуващите странични канални компресори. Точните размери на наличното пространство могат да бъдат намерени в продуктовите описания на шумоизолационните качулки на SKVTechnik. Опитът обаче показа, че винаги са необходими малки настройки на старите странични канални вентилатори.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.