поръчване на процеса

1. Количка за пазаруване

Изберете продуктите, които искате да поръчате, като кликнете върху бутона „Добави в кошницата“. Това ще постави избора ви в пазарската кошница. Можете да промените този избор по всяко време, като изпратите поръчката си, като промените броя на продуктите, като изтриете селекцията или като отмените процеса на поръчката, като кликнете върху бутона „Премахване“. Кликнете върху бутона „Checkout“, за да преминете към следващата стъпка на поръчката.

2. Checkout

Моля, влезте с вашия имейл адрес и паролата си, ако вече имате потребителски акаунт, в противен случай се регистрирайте като нов клиент. Вашите данни ще бъдат събрани, обработени и използвани (съобщения за поверителност) в съответствие с правилата за защита на данните. Не се извършва друго използване или прехвърляне на трети страни. Ако вече сте регистрирани, вече можете да изберете начина на доставка. Кликнете върху бутона „Напред“, за да преминете към следващата стъпка.

3. Проверете адреса на фактурата / изберете начина на плащане

Проверете адреса на фактурата си и въведете желания от Вас начин на плащане. Кликването върху бутона „Напред“ ще ви отведе до следващата стъпка за поръчка.

4. Проверете адреса за доставка / изберете начина на доставка

Проверете адреса си за доставка и въведете желания начин за доставка. Кликването върху бутона „Напред“ ще ви отведе до следващата стъпка за поръчка.

5. Завършете процеса на поръчката / Условия и поверителност

Ще получите общ преглед на поръчката ви: избраните продукти, адреса за доставка и фактура и данните ви за връзка. Моля, проверете дали цялата информация е вярна и четете внимателно общите условия и правилата за анулиране. Можете да продължите с поръчката само ако сте съгласни с условията и защитата на данните (отметка). С кликването върху бутона „Купете“ изпращате поръчката до нас. Предлагате правно обвързващо предложение.