Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Процес на сушене на измитите каси за напитки

подход:

Процесът на сушене на измитите каси за напитки е редът на деня в производството на напитки. Касите в кръга се подлагат на голямо натоварване. Особено в настоящата пролетна ситуация, кашоните, които често се съхраняват на открито, са изложени на по-силен ефект от прашеца. От друга страна, кутиите за напитки в търговските обекти трябва да бъдат поканени от клиентите да купуват. Кутиите за напитки са само, ако те са чисти и привлекателни.

Процесът на почистване също не е лесен. За да се постигне необходимата стабилност, щайгите са снабдени с подпори и подкрепления, които допринасят за стабилността. От друга страна, тези конструктивни елементи създават ъгли и ръбове, които са пречка за процеса на измиване и след това са трудни за изсушаване след това.

Най-добре е да изсушите кофите за напитки, като издухвате водата с въздух. Необходим е огромен въздушен поток и въздушно налягане, защото касите трябва да са напълно сухи.
операция:

В основната скица се използва вентилатор с страничен канал, който произвежда необходимия обем и съответното налягане. Въздушният поток е насочен към два или повече така наречени въздушни ножа / въздушни линии чрез свързана тръба или маркуч система и превключвател. Въздушните възли имат характеристиката, че може да бъде изградена равна въздушна завеса над цялата им работна ширина. Ножовете за въздух са подравнени на измитите мокри помещения. Това гарантира, че кашоните в задната част са сухи, както и в предната част. Останалата вода преминава през гравитацията. Закрепването на ножовете за въздух трябва да бъде гъвкаво, за да се приспособят изходните отвори към различните форми на кутиите за напитки.

В зависимост от степента на замърсяване служителят може да реши дали чиниите са чисти или трябва да бъдат подавани към по-нататъшен цикъл на пране.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.