Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Работете вентилатор с страничен канал с превключващи клапани

Много вентилационни и индустриални приложения изискват обръщане на въздушния поток. SKVTechnik препоръчва: да се контролират вентилаторите на страничните канали с така наречените превключващи вентили.

SKVTechnik днес обяснява принципа на превключващите клапани. Превключващите клапани могат да превключват въздушния поток в тръбопровод за сгъстен въздух от засмукване до издухване. Процесът на превключване се осъществява в рамките на една десета от секундата. Контролът на клапаните е възможен по три начина. Превключващите клапани могат да се включват чрез електрически импулс с 24 V или 220 V или чрез пневматичен импулс.
Предимствата на преминаването към еврото се дължат на приложенията. Например, при пневматични тръбни системи се използват обръщащи клапани за използване на съществуващите транспортни тръби и за двете посоки на транспорта. Тъй като превключването може да се извърши много бързо, възможно е бърз напредък в транспорта.

Има два различни вида превключващи клапани. Това са превключващият вентил DS-VI и превключващият вентил DS-VS. Превключвателният вентил VS има следното предимство пред превключващия вентил VI. Превключвателният вентил VS има в допълнение към мехурчетата за положение и засмукване също така така нареченото нулево положение. Нулевата позиция означава, че няма налягане в линията на налягане. Въпреки работата на компресора на страничния канал, в работната линия не се движи въздух. По този начин нулевата позиция транспортира въздуха в кръг. Това се прави, докато превключвателният клапан се превключи на налягане или всмукване. Тази функция има предимства за приложения, които трябва да бъдат подложени на понижаване на налягането в процеса. Вентилаторът на страничните канали не трябва да бъде спрян и да се рестартира по-късно. В допълнение, превключвателният клапан има предимството, че той може да бъде управляван пневматично в допълнение към електрическото управление. Типично приложение може да бъде например премахването на детайлите след стъпка на обработка.

Като обръщащи вентили SKVTechnik предлага клапани с размери 2 инча, 2,5 инча или 3 инча. Адаптери за различни варианти на изтичане на страничните канални вентилатори се предлагат от SKVTechnik. Превключващите вентили могат да бъдат доставени директно с подходящия вентилатор на страничния канал в SVKTechnik. Но това не е условие за продажбата на превключващите клапани. Превключвателните вентили на SKVTechnik също могат лесно да бъдат прикрепени към съществуващите странични канални вентилатори от клиентите.

SKVTechnik действа като онлайн магазин от 2012 г. насам. SKVTechnik предлага всички видове вентилатори и вентилатори от страничен канал. От малкия модул с мощност от 0,2 kW до компресор с мощност 27,0 kW всичко е на разположение на рафтовете. Вентилаторите могат да бъдат закупени тук „от рафта“ или поръчани от клиента като най-индивидуални устройства. SKVTechnik също продава фенове като еднократни. SKVTechnik предлага съответните оригинални аксесоари за производителя на устройствата. SKVTechnik предлага вентилатори и фенове от различни европейски производители. Клиентите могат да купуват от съответния предпочитан производител и на по-евтина цена. Основата за успеха на SKVTechnik е закупуването на машини в големи партиди и предаването на предимствата за закупуване на клиентите. Плоските йерархии и последователното управление на разходите правят възможно.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.