Az oldalsó csatorna kompresszorok támogatják a saláta tisztítását és csomagolását

A mai Salattauchbecken-t a B. Miller Maschinenbau GmbH gyártja az Aspach cégtől. Az SKVTechnik ellátja az oldalsó csatorna kompresszorokat a sűrített levegő befúvására a Salattauchbeck szívébe.

Az oldalsó csatorna kompresszorai folyamatosan kifújják a sűrített levegőt a saláta mosógépének bemerítő tartályának vízébe, és ezáltal a mosóvizet felforralják. A medence buborékos vízén keresztül buborékolt zöldségek tisztítják a talajból és szennyezik, és eladásra készen állnak. A Salattauchbecken tisztítására főleg salátán, terep saláta, saláta uborkák, spenót vagy petrezselyem alkalmasak. Ha az ügyfelek a jövőben megvásárolják ezeket a termékeket, lehet, hogy B. Miller Maschinenbau az Aspachtól megtisztította és csomagolta. Az SKVTechnik oldalsó csatorna kompresszorai a levegőt a süllyesztett tartályba nyomták.

A gyártási folyamat a következő:
A növényeket közvetlenül a növényi láda mosja. Ez a tény miatt a mosási folyamat eredményes, mivel a gyümölcs közvetlenül a szállítógép dobozába van csomagolva, és további csomagolási műveletek menthetők. A saláta-mosógép működtetéséhez csak egy munkaerőre van szükség, amely az elülső oldalon mosható salátával és a mosott zöldségek hátulról való eltávolítását feltételezi.
A dolgozó a növényi rekeszeket a szállítószalagra helyezi, és a víz alatt a vízbe juttatja a levegővel fedett buborékfürdőbe. A vízkeringetés a pezsgőfürdőben leveszi a talajt a növényi levelek között. Amikor a szállító dobozok átkeresztelik a jacuzzit a zöldségekkel, a növényeket ezután friss vízzel leöblítik.

A növényi szennyeződés mértékétől és a növényi típusától függően a szállítószalag sebessége változó lehet. A felhasználó így reagálhat a szennyeződés és a növényfajok különböző fokára, majd ennek megfelelően állítsa be a gépet. Az oldalsó csatorna kompresszora mindig beáramlik a kipárolgó tartályba teljes nyomás alatt, hogy a víz forogása a lehető legerősebb legyen, és a növények egységnyi idő alatt gyorsan és hatékonyan tisztíthatók. Az ábrázolt gépen óránként legfeljebb 400 zöldségszállító doboz mosható.

Hogyan működik a Salattauchbecken?
A gép teljes feldolgozási szakasza szállítószalaggal van ellátva. A szállítószalag felveszi a saláta dobozokat, és átadja őket egy merülő medencébe, így a ládákat a víz alatt egy mosogatóba teszi. A medence hosszának és a szállítószalag szállítási sebességének köszönhetően a növényi rekeszek víz alatt való tartózkodásának hosszabb vagy rövidebb. A szállítószalag szállítási sebességét a kezelő befolyásolhatja. Az üzemeltető így képes reagálni a szennyeződések különböző szintjeire és a különböző növényfajokra. A bemerítő tartály most a meghatározó mosási folyamat. Az oldalsó csatorna kompresszor a levegőt egy csőrendszeren és különböző kiáramlási pontokon keresztül nyomja be a merülőtartály vízébe. A növekvő légbuborékok a víz mozgását szolgálják, hasonlóan, amikor forrni kezd. A buborékos víz leengedi a szivárgó talajt vagy más szennyeződést. Ez a folyamat mindaddig folytatódik, amíg a saláta-doboz a mártott tartályban van. A kúttartály végén a szállítószalag tartja vissza a saláta dobozokat a víz felszínén. A salátát friss vízzel újra permetezik. A munkatárs eltávolítja a tisztított salátát a szállítószalag szállítószalagjaival.

Az SKVTechnik megfelelő oldalsó csatorna kompresszort ajánl:
A fentiekben ismertetett saláta-mosógépnek az oldalsó csatornafúvóval történő sűrített levegő előállításához az SKVTechnik ma S3-1-219-2,2kW-3-ot javasol. Ez a modell 3 fázisú háromfázisú motorral van felszerelve. Az 1 fázisú motorral felszerelt modellek is rendelkezésre állnak. A Salattauchmaschine búvármedencéjében óránként kb. 175 m³ levegő várható, kb. 0,50 m mélységben. Ez a levegőmennyiség jó állapotban tartja a vizet, és a mosandó saláták jó öblítését eredményezi.
Az S3 egy olasz motor, és 219 m³ / h kapacitással rendelkezik, nyitott fojtószeleppel és 250 mbar maximális kifújási nyomással. A gép egy héten belül szállítási határidőt biztosít Németországban. Ez vonatkozik a SKVTechik Onlineshop megrendeléseire. Az SKVTechnik minden oldaltargonca kompresszor kategóriát kínál. A kis, 0,2 kW-os motortól a 36 kW-os motorig minden típusú motor elérhető. Az ügyfelek most meggyőződnek az SKVTechnik online vásárlásának előnyeiről.

 

Salatwaschmaschine