Az oldalsó csatorna kompresszorok tartják a folyadékokat az akvakultúrákban és a merülő fürdőben

Az oldalsó csatorna kompresszorai biztosítják a folyadékok megfelelő mozgását a merülő fürdőkben és az akvakultúrákban. Az oldalsó csatorna kompresszorai hatékonyabbá teszik a búvárfolyamatokat, és elősegítik a növekedést.

A sűrített levegő folyamatos befújása és a medencefenékben lévő levegő kiáramlása a medencék folyadékába való mozgást eredményezi. Az akvakultúra célpozíciója különbözik az ipari termelésű tartályok bemártatásától.

Alkalmazás – akvakultúra:

Az akvakultúrák esetében biztosítani kell a kultúra folyamatos átalakítását. Ennek oka, hogy a tenyészetet oxigénnel táplálja vagy annak biztosítására, hogy a medence tápoldatának koncentrációja egyenletesen oszlik el és tartson fenn minden ponton. Az akvakultúra táplálja az oldat tápanyagait. Az oldalsó csatorna kompresszorok képesek sűrített levegő előállítására folyamatos üzemben. A sűrített levegőt csővezeték- vagy tömlővezetékeken vezetik át a folyékony medencék aljára, ahol szellőzőkkel finom buborékokat osztanak fel. A tápláló oldatot mozgásban tartja a kiáramló, emelkedő levegő, és egyenletesen eloszlik a medencében. Az akvakultúrának ugyanolyan növekedési feltételei vannak a medence minden pontján, mivel a tápoldat koncentrációja mindig azonos.
Lásd az ábrát:
Itt az olvasó látja, hogy az oldalsó csatorna kompresszorainak sűrített levegője kifújja a medence alján. A levegőt először a tömlő vagy csőrendszeren keresztül a levegő kimenetekre irányítják, majd apró gázbuborékokra osztják. A felemelkedő vezikulák felforrasztják a folyadékot, és így biztosítják a koncentráció egyenletes eloszlását.

Alkalmazás – ipari kúttartály:

A felületek lepecsételhetők vagy bevonhatók. A merülő fürdőfolyadék szilárd komponensei a munkadarab felületéhez tapadnak és tömítik. Ez a hatás a korrózió elleni védelemre, a finomító hatások elérésére vagy a felületek megerõsítésére szolgál. Így tipikus alkalmazások vannak olajfürdőkben, savas fürdőkben, festékfürdőkben. Az oldalsó csatorna kompresszorok is befújnak a fürdőkbe. A sűrített levegőt csővezetékeken keresztül vezetik be a merülő fürdők aljára, és a nyíláson át nyomják. A keletkező buborékok kisebb buborékokká válnak. Ez megnöveli a vízben fellépő örvénylő hatást. A kavargó akar. A folyadék mozgatja a kezelendő munkadarabokat, és így az egész munkadarab felülete nedvesedik. A generált turbulencia gyorsabbá és hatékonyabbá teszi ezt a folyamatot.
Lásd az ábrát:
Itt láthatja, hogyan kell megmunkálni a megmunkálandó munkadarabokat a merülőmedencében. Az oldalsó csatorna kompresszor a sűrített levegőt hozza létre, amely a medence alján egy csőrendszeren keresztül irányul. Itt a kiáramlás, és így a kívánt turbulencia történik a merülő fürdőben.