Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Acționați suflantele canalului lateral cu supape de comutare

Multe aplicații de ventilație și industriale necesită o inversare a fluxului de aer. SKVTechnik recomandă: controlul suflantelor canalului lateral cu așa-numitele supape de comutare.

SKVTechnik explică astăzi principiul supapelor de schimbare. Robineții de comutare sunt capabili să comute fluxul de aer într-o conductă de aer comprimat de la aspirație la suflare. Procesul de comutare are loc într-o zecime de secundă. Controlul supapelor este posibil în trei moduri. Ventilele de schimbare pot fi comutate prin impuls electric cu 24 V sau 220 V sau prin impulsuri pneumatice.
Avantajele unei schimbări se datorează aplicațiilor. De exemplu, în sistemele de tuburi pneumatice sunt utilizate vane de reversie pentru a utiliza conductele de transport existente pentru ambele direcții de transport. Deoarece comutatorul se poate face foarte repede, este posibilă o accelerare rapidă a transportului.

Există două tipuri diferite de supape de schimbare. Acestea sunt supapa de comutare DS-VI și supapa de comutare DS-VS. Supapa de comutare VS are următorul avantaj față de supapa de reținere VI. Ventilul de comutare VS are în plus față de bulele de poziție și aspirație și o așa-numită poziție zero. Poziția zero înseamnă că nu există presiune în linia de presiune. În ciuda funcționării compresorului canalului lateral, în conducta de lucru nu se mișcă nici un aer. Poziția zero transportă astfel aerul într-un cerc. Aceasta se face până când supapa de schimbare este comutată fie la presiune, fie la aspirație. Această caracteristică are avantaje pentru aplicațiile care trebuie să fie depresurizate în acest proces. Suflanta canalului lateral nu trebuie oprită și repornit mai târziu. În plus, supapa de schimbare are avantajul că poate fi controlată pneumatic în plus față de comanda electrică. O aplicație tipică ar putea fi, de exemplu, îndepărtarea pieselor după o etapă de prelucrare.

Ca supape de reversie, SKVTechnik oferă vane de dimensiuni de 2 inci, 2,5 inci sau 3 inci. Adaptoarele pentru diferitele variante de evacuare ale suflantelor canalului lateral sunt oferite de SKVTechnik. Robinetele de comutare pot fi furnizate, de asemenea, direct cu suflanta canalului lateral adecvat la SVKTechnik. Dar aceasta nu este o condiție pentru vânzarea supapelor de schimbare. Robinetele de comutare ale SKVTechnik pot fi ușor atașate la suflantele existente de canale laterale de către clienți.

SKVTechnik acționează ca un magazin online din 2012. SKVTechnik ofera toate tipurile de suflante cu canale laterale si ventilatoare an.s De la o mașină mică de 0,2 kW până la compresorul 27,0 kW este tot acolo, pe rafturi. Ventilatoarele pot fi cumpărate aici „de pe raft“ sau comandate de client ca fiind cele mai individuale dispozitive. SKVTechnik vinde, de asemenea, fanii ca opțiuni. SKVTechnik oferă accesoriile producătorului original pentru aceste dispozitive. SKVTechnik oferă suflante de canal lateral și fanii diferiților producători europeni. Clienții pot cumpăra de la respectivul producător preferat și la un preț mai ieftin. Baza de succes a SKVTechnik este achiziționarea de mașini în loturi mari și transmiterea avantajului de cumpărare clienților. Ierarhiile plate și controlul consistent al costurilor fac posibilă.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.