Compresoarele cu canale laterale sprijină curățarea și ambalarea salatei

Salattauchbecken descris astăzi este fabricat de B. Miller Maschinenbau GmbH de la Aspach. SKVTechnik furnizează compresoarele canalelor laterale pentru suflarea aerului comprimat în baia cu bule, inima Salattauchbeck.

Compresoarele cu canale laterale suflă permanent aerul comprimat în apa rezervorului de înmuiat al mașinilor de spălat salate și, astfel, aduc apa de spălare la fierbere. Legumele, care se varsă prin apa de la piscină, sunt curățate de pe sol și murdare și pregătite pentru vânzare. Pentru curățarea în Salattauchbecken special salata de cap, salată de câmp, castraveți de salată, spanac sau patrunjel sunt potrivite. În cazul în care clienții vor achiziționa aceste produse în viitor, este posibil ca acestea să fi fost curățate și ambalate de B. Miller Maschinenbau de la Aspach. Compresoarele cu canale laterale ale SKVTechnik au presat aerul în rezervorul de imersare.

Procesul de producție este după cum urmează:
Plantele se spală direct în cutia de legume. Acest fapt face ca procesul de spălare să fie eficient deoarece fructul este ambalat direct în cutia de transport a mașinii de recoltat și pot fi salvate alte operațiuni de ambalare. Pentru funcționarea mașinii de spălat salate este necesară doar o forță de muncă, care presupune alimentarea cu salata nestemată pe partea din față și îndepărtarea legumelor spălate pe spate.
Angajatul pune dulapurile de legume pe banda transportoare și se deplasează sub apă sub apă în baia de băuturi cu aer alimentat. Circulația apei în baia cu hidromasaj scoate solul dintre frunzele plantelor. Când cutiile de transport au traversat jacuzzi-ul cu legumele, plantele sunt ulterior clătite cu apă proaspătă.

În funcție de gradul de contaminare a legumelor și în funcție de tipul de legume, viteza benzii transportoare poate fi reglată variabil. Utilizatorul poate, prin urmare, să reacționeze la diferite grade de murdărie și specii de plante și să adapteze aparatul în consecință. Compresorul canalului lateral suflă întotdeauna în rezervorul de scufundare la presiune maximă, astfel încât rotirea apei să fie cât mai puternică și are loc o curățare rapidă și eficientă a plantelor pe unitate de timp. Cu mașina ilustrată, până la 400 de cutii de legume pot fi spălate pe oră.

Cum funcționează Salattauchbecken?
Întreaga secțiune de procesare a mașinii este prevăzută cu o bandă transportoare. Cureaua transportoare ocupă cutiile de salate și le transportă într-un bazin de baie, aducând cutiile sub apă într-o chiuvetă. Datorită lungimii bazinului și vitezei de transport a benzii transportoare, lungimea de ședere a cutiilor de legume sub apă este mai lungă sau mai scurtă. Viteza de transport a benzii transportoare poate fi influențată de operator. Operatorul poate astfel să reacționeze la diferite grade de murdărire și diferite specii de plante. În rezervorul de imersare este acum procesul decisiv de spălare. Un compresor cu canal lateral presează aerul printr-un sistem de țevi și diferite puncte de ieșire în apa rezervorului de imersie. Bulele de aer ascendente au pus apa în mișcare, asemănătoare cu cea de fierbere. Apa cu barbotină se izolează de pe urma pătrunderii solului sau a altor contaminări. Acest proces continuă atât timp cât cutia de salată se află în rezervorul de imersare. La capătul rezervorului de imersare, banda transportoare aduce cutiile de salată înapoi, peste suprafața apei. Aici salata este pulverizata din nou cu apa proaspata. Angajatul îndepărtează salata curățată cu cutiile de transport de pe banda transportoare.

SKVTechnik recomandă un compresor de canal lateral adecvat:
Pentru producerea de aer comprimat pentru mașina de spălat salată descrisă mai sus cu ajutorul unui ventilator lateral, SKVTechnik propune astăzi un S3-1-219-2,2kW-3. Acest model este echipat cu un motor trifazat cu trei faze. Sunt disponibile și modele cu motor monofazat. Un total de aproximativ 175 m³ de aer este așteptat pe oră la adâncimea de aproximativ 0,50 m în bazinul de scufundări al Salattauchmaschine. Această cantitate de aer menține apa în ordine și produce o bună clătire a salatelor care urmează să fie spălate.
S3 este un motor italian și atinge o capacitate de 219 m³ / h cu o accelerație deschisă și o presiune maximă de suflare de 250 mbar. Mașina are un timp de livrare de o săptămână în Germania. Aceasta se aplică comenzilor din SKVTechik Onlineshop. SKVTechnik oferă toate categoriile pentru compresoarele laterale. De la motorul mic de la 0,2 kW la motorul de 36 kW, sunt disponibile toate tipurile de motor dorit. Clienții sunt acum convinși de avantajele cumpărăturilor online de la SKVTechnik.

 

Salatwaschmaschine