Sisteme de ridicare în uz cu compresoare cu canal lateral

abordare:
Mecanizarea producției progresează tot mai mult. Cu toate acestea, nu este încă posibil să implementați eficient toate fluxurile de lucru de la mașini. Influența unei persoane de gândire este întotdeauna necesară. Aceasta duce la faptul că aceste lucrări tind să fie monotone și dificile. Sistemele noi de ridicare elimină aceste încărcături grele de la angajați.

Cum funcționează:
Desenul funcțional arată că unitatea de ridicare atașată la macara balansieră poate fi plasată relativ flexibil pe materialul care trebuie ridicat. Plăcuța de aspirație este așezată pe material. Suprafața bunurilor trebuie să fie uniformă, netedă și curată. După ce piciorușul de aspirație a fost în contact cu materialul, operatorul activează un întrerupător atașat la tamburul de aspirație și materialul este aspirat pe tamponul de aspirație. Acum, operatorul poate ridica materialul sau poate schimba poziția printr-un alt comutator pe piciorușul de aspirație. Este posibil să se rotească, să se miște, să se încline până când se poate repune din nou. Toate acestea se întâmplă fără efort deosebit din partea operatorului.

Funcționare:
O suflantă cu canal lateral generează vidul necesar. Această presiune negativă este condusă printr-un furtun flexibil și un filtru de aer, deasupra macaralei swing la unitatea de ridicare. Aici este unitatea centrală de comandă, pe care operatorul o utilizează pentru a ridica și apoi pentru a muta bunurile. Unitatea de ridicare închide acum conexiunea materialului care urmează să fie transportat în vid. Materialul este aspirat ferm pe unitatea de ridicare și apoi poate fi ridicat. SKVTechnik vinde aceste compresoare canal laterale, care sunt folosite pentru a produce vidul necesar. Generarea unei presiuni negative este, pe lângă generarea suprapresiunii, proprietatea de bază a unui ventilator de canal lateral. Două lucruri sunt decisive pentru utilizarea unui compresor canal lateral pe un sistem de ridicare. În primul rând, desigur, greutatea mărfurilor și, în al doilea rând, este crucial cât de bine se poate conecta unitatea de ridicare la suprafața bunurilor. Conexiunea este, așa cum poate gândi cititorul atenți, pe o cutie sau pe o plăcuță de ipsos care urmează să fie ridicată este mult mai bună decât pe o placă de piatră aspră.