Betalingsmåder

Betalingsmåder / betalingsmetoder

Vi tilbyder følgende betalingsmetoder. Vælg blot den optimale betalingsmetode for dig. Priserne i de respektive tilbud er endelige priser. De omfatter alle priskomponenter, herunder eventuelle skatter, som f.eks. Moms. Kun for grænseoverskridende leverancer andre skatter i visse tilfælde (for eksempel i tilfælde af en erhvervelse inden for Fællesskabet) og / eller afgifter (f.eks told) skal betales af dig, men ikke til sælgeren, men for sine kompetente told- og skattemyndigheder. De resulterende Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i købsprisen, de er på den side af „Forsendelse og retur“ konverterbare, rapporteres separat under bestillingsprocessen og skal betales derudover af dig.

Overførsel / bankoverførsel
Du modtager en faktura og en ordrebekræftelse med beton levering og som en EU-kunde en skattefri PROFORMA efter bestilling – regningen. | Du modtager en ordrebekræftelse med en leveringsdato efter ordren og en skattefri.

PayPal

Betal mere sikkert og hurtigt med din PayPal-konto. Særligt velegnet til EU-købere, med et forretningssted, der ikke er hjemmehørende i Tyskland.