Betalingsmåter

Betalingsmåter / betalingsmåter

Vi tilbyr følgende betalingsmåter. Bare velg den optimale betalingsmåten for deg. Prisene som er oppført i de respektive tilbudene er endelige priser. De inkluderer alle priskomponenter inkludert eventuelle skatter som kan oppstå, for eksempel moms. Kun i tilfelle av grenseoverskridende levering kan ytterligere skatter (for eksempel ved oppkjøp innen EU) og / eller avgifter (for eksempel toll) betales av deg i enkelte tilfeller, men ikke til selgeren, men til toll- og skattemyndighetene. Frakt og håndteringskostnadene er ikke inkludert i kjøpesummen, de kan bli ringt opp via siden „Levering og levering“, angis separat i løpet av bestillingsprosessen og skal også betales av deg.

Overføring / bankoverføring
Etter bestillingen vil du motta en faktura og en bestillingsbekreftelse med konkret leveringsdato og som EU-kunde en skattefri PROFORMA-faktura. | Du vil motta en bestillingsbekreftelse med en leveringsdato etter bestillingen og en skattefri.

PayPal

Betal sikkert og raskt med PayPal-kontoen din. Spesielt egnet for EU-kjøpere, med et forretningssted som ikke er hjemmehørende i Tyskland.