Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Betjen sidekanalblæseren med omskifterventiler

Mange ventilation og industrielle applikationer kræver en tilbagegang af luftstrømmen. SKVTechnik anbefaler: styring af sidekanalblæsere med såkaldte omstillingsventiler.

SKVTechnik forklarer i dag princippet om omstillingsventiler. Skifteventiler er i stand til at skifte luftstrømmen i en komprimeret luftledning fra sugning til at blæse. Skifteprocessen finder sted inden for en tiendedel af et sekund. Ventilens styring er mulig på tre måder. Omskifterventilerne kan skiftes af elektrisk impuls med 24 volt eller 220 volt eller ved pneumatisk impuls.
Fordelene ved en overgang skyldes applikationerne. I pneumatiske rørsystemer anvendes f.eks. Reverseringsventiler til at anvende de eksisterende transportrør til begge transportretninger. Da omskifteren kan gøres meget hurtigt, er der en hurtig transportforløb.

Der er to forskellige typer omstillingsventiler. Disse er koblingsventilen DS-VI og koblingsventilen DS-VS. Omskifterventilen VS har følgende fordel over omskifterventilen VI. Skifteventilen VS har i tillæg til positionsboblerne og sugningen også en såkaldt nulstilling. Nulstillingen betyder, at der ikke er tryk i trykledningen. På trods af sidekanalens kompressor bevæges ingen luft i arbejdsledningen. Nulpositionen transporterer således luften rundt i en cirkel. Dette sker, indtil omskifterventilen skiftes til enten tryk eller sugning. Denne funktion har fordele for applikationer, der skal trykkes ned i processen. Sidekanalblæseren behøver ikke at stoppes og genstartes senere. Derudover har omskifterventilen den fordel, at den kan styres pneumatisk ud over den elektriske styring. En typisk applikation kan for eksempel være fjernelse af emner efter et behandlingstrin.

Som reverseringsventiler tilbyder SKVTechnik ventilstørrelser på 2 tommer, 2,5 tommer eller 3 tommer. Adaptere til de forskellige udstrømningsvarianter af sidekanalerne tilbydes af SKVTechnik. Skifteventiler kan også leveres direkte med den relevante sidekanalblæser ved SVKTechnik. Men det er ikke en betingelse for salget af omstillingsventilerne. SKVTechnik-koblingsventilerne kan også nemt tilsluttes eksisterende sidekanalblæsere af kunder.

SKVTechnik fungerer som en online-butik siden 2012. SKVTechnik tilbyder alle typer sidekanalblæsere og ventilatorer. Fra den lille 0,2 kW-enhed op til 27,0 kW kompressoren er alt tilgængeligt på hylderne. Fans kan købes her „off the shelf“ eller bestilles af kunden som de mest individuelle enheder. SKVTechnik sælger også fans som en-offs. SKVTechnik tilbyder de respektive originale producenttilbehør til enhederne. SKVTechnik tilbyder sidekanalblæsere og fans fra forskellige europæiske producenter. Kunder kan købe fra den respektive foretrukne producent og det til en billigere pris. Grundlaget for succes med SKVTechnik er køb af maskiner i store partier og overdragelse af købsfordel til kunderne. Flad hierarkier og konsekvent omkostningsstyring gør det muligt.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.