Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Betjen sidekanalblåseren med omstillingsventiler

Mange ventilasjons- og industrielle applikasjoner krever reversering av luftstrømmen. SKVTechnik anbefaler: styring av sidekanalblåsere med såkalte omstillingsventiler.

SKVTechnik forklarer i dag prinsippet om bytteventiler. Bryterventiler er i stand til å bytte luftstrømmen i en komprimert luftledning fra sug til å blåse. Bytteprosessen skjer innen en tiendedel av et sekund. Ventilenes styring er mulig på tre måter. Bytteventilene kan byttes med elektrisk impuls med 24 Volt eller 220 Volt eller ved pneumatisk impuls.
Fordelene ved en overgang skyldes applikasjonene. For eksempel i pneumatiske rørsystemer brukes reverseringsventiler til å bruke eksisterende transportrør for begge transportretninger. Siden bryteren kan gjøres veldig raskt, er det mulig med en rask transportfremgang.

Det er to forskjellige typer omstillingsventiler. Dette er koblingsventilen DS-VI og koblingsventilen DS-VS. Bryterventilen VS har følgende fordel over bryterventilen VI. Bryterventilen VS har i tillegg til stillingsbobler og sugekraft også en såkalt nullstilling. Nullstillingen betyr at det ikke er trykk i trykkledningen. Til tross for driften av sidekanalkompressoren, flyttes ingen luft i arbeidslinjen. Nullposisjonen transporterer dermed luften rundt i en sirkel. Dette gjøres til bytteventilen skiftes til enten trykk eller suging. Denne funksjonen har fordeler for applikasjoner som må trykkes ned i prosessen. Sidekanalblåseren må ikke stoppes og startes senere. I tillegg har omstillingsventilen fordelen at den kan styres pneumatisk i tillegg til den elektriske kontrollen. En typisk applikasjon kan for eksempel være fjerning av arbeidsstykker etter et behandlingstrinn.

Som reverseringsventiler tilbyr SKVTechnik ventilstørrelser på 2 tommer, 2,5 tommer eller 3 tommer. Adaptere for de forskjellige utstrømmingsvarianter av sidekanalblåsere tilbys av SKVTechnik. Bryterventiler kan også leveres direkte med den tilhørende sidekanalblåseren på SVKTechnik. Men det er ikke en betingelse for salget av bytteventilene. Skveksventilene til SKVTechnik kan også enkelt festes til eksisterende sidekanalblåsere av kunder.

SKVTechnik fungerer som en nettbutikk siden 2012. SKVTechnik tilbyr alle typer sidekanalblåsere og vifter. Fra den lille 0,2 kW-enheten opp til 27,0 kW kompressoren, er alt tilgjengelig på hyllene. Fans kan kjøpes her „fra hyllen“ eller bestilles av kunden som de fleste individuelle enheter. SKVTechnik selger også fans som engangsposter. SKVTechnik tilbyr respektive original produsent tilbehør for enhetene. SKVTechnik tilbyr sidekanalblåsere og fans fra ulike europeiske produsenter. Kunder kan kjøpe fra den respektive foretrukne produsenten og det til en billigere pris. Grunnlaget for suksess for SKVTechnik er kjøp av maskiner i store deler og overføring av innkjøpsfordel til kundene. Flat hierarkier og konsekvent kostnadskontroll gjør det mulig.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.