Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Den elektriske idriftsættelse af sidekanal kompressorer

Del 1:

Grundlæggende noter:

Kunder bør udføre det her beskrevne arbejde for elektrisk idriftsættelse af sidekanalkompressorer kun af en autoriseret elektriker. Tilslutningen skal foretages i henhold til ledningsdiagrammet i kompressorens klemkasse og i henhold til gældende lokale bestemmelser.
ADVARSEL:

Motorer kan være trefasede motorer eller vekselstrømsmotorer. Bogstaverne D eller (…- 3) til trefasemotorer anvendes i enhedens betegnelse eller E eller (…- 1). Drivmotoren skal være forsynet med en motorbeskyttelsesafbryder (ikke nødvendig for frekvensomformerens drift). For enheder, der drives med frekvensomformere, skal den eksisterende temperaturmonitor (NC-kontakt) tilsluttes omformeren og evalueres.
Specielle noter til drift med frekvensomformere:

Frekvensomformeren må ikke overstige 400 V uden motorfilter. Ved længere strækninger, højere inverter forsyningsspændinger og eller forsinkelse i impulsspændinger (op til 1000 Vpk for drivmotorer op til 0,75 kW, højst 1.300 V pk for drivmotorer større end 0,75 kW) skal ved motorklemmerne træffe passende foranstaltninger, såsom Et motorfilter kan installeres for at beskytte motoren. Kunderne vendes til leverandørens leverandør. Hvis motorfilteret er inkluderet, skal det monteres mellem omformeren og motoren. Kunderne skal være tilstrækkelig reserve plads i styreskabet og tage hensyn til kravet om montering og samling i betjeningsvejledningen Frequenzumrichterherstellers / motorfilteret producenten.

Bemærk: Den maksimale kabellængde mellem motoren og drevet må ikke overstige 20 m og skal være skærmet kabel, udføres som muligt på en direkte måde og uden yderligere klemme / stikforbindelser.

Forsigtig: skærmens fletning i forbindelseskablet skal være gennem og på begge sider, dvs. Motoren og motoren skal være elektrisk forbundet til jordsystemet på drevet og motoren. På motorsiden eller foranledige egnede EMC-kabelforskruninger skal anvendes som kontakt kabelafskærmningen rundt om hele omkredsen lav modstand.

Se brugsanvisningen for kredsløbet til trefasede sidekanal kompressorer og standard sidestrømskompressorer.
Del 2
Rotation Check:

Tænd sidekanalens kompressor. Rotationsretningen af ​​blæserhjulet har sammenfaldende med retningen af ​​pilen på ventilatorkappen af ​​motoren ved Sidekanalkompressor. Desuden skal strømningsretningen for luftstrømmen falde sammen med retningspilen på lyddæmperhuset. Hvis rotationsretningen er forkert, skal forbindelsesterminalerne udskiftes i henhold til betjeningsvejledningen.
Stjerne-trekant-start:

De fleste maskiner med motorer over 3,0 kW er designet til star-delta opstart på værktøjslinjen. Kunder får oplysninger om, hvorvidt din enhed er udstyret med et tilsvarende opstartskredsløb ved at læse driftsvejledningen. Hvis kunderne foretrækker den direkte strøm på (meget høj kortslutningsstrøm på tidspunktet for indkobling), anbefales SKVTechnik at konsultere elselskab.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.