Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Építési gázok szívása

Az SKVTechnik beszámol az oldalsó csatorna kompresszorok használatáról. Ez a cikk elmagyarázza az épületek elszívásának elvét.

megközelítés:

Az ipari épületeken belül gyakran folyik olyan folyamat, amely gázokat termel. Ha ezek a gázok nehezebbek a levegőnél, akkor a földre süllyednek. Ez nem veszélyes az elején, de ha ezek a gázok lassan behatolnak a csarnok padlólapján keresztül a mögöttes alapra, akkor a csarnok port hordóvá válhat. Az ilyen módon összegyűjtött gázok az egyes keverékekben robbanásveszélyes keveréket kaphatnak. Ha a gázok kritikus koncentrációt értek el, mert egyre több gáz halmozódott fel idővel, robbanások fordulhatnak elő.

A helyzet orvoslását az okozza, hogy ezeket a gázokat speciálisan összegyűjtik és szállítják az épület vagy csarnok alépítményétől. A csatlakoztatott a lefolyó oldalcsatornás kompresszor felhívja keresztül csőrendszer folyamatosan vagy egy vezérlő rendszer a levegő, és teszi egyidejű beszívott friss levegő, hogy a kritikus koncentrációja robbanásveszélyes gázkeverékek nem érik el.

Működés:

A vázlatos rajz azt mutatja, hogy az oldalsó csatorna kompresszor a csőrendszeren keresztül kapcsolódik a gázkollektorhoz. Az oldalsó csatorna ventilátorja felhúzza a levegőt az alap alatt az épület fölött, és kifújja a levegőt az épület külső oldalára. Ha megfelelõen megtervezett alapszellõztetést biztosítunk, akkor is választhatunk az ellenõrzõ pályától, és sûrített levegõvel kifújhatjuk a gázokat az alapozásból. A mellékelt oldalsó csatorna kompresszor által előidézett légteljesítmény függ a csarnok méretétől, a gáz térfogatától és a gázkeverék koncentrációjától a csarnok alatt. A megfelelő adatok esetében az SKVTechnik tervező osztálya örömmel végez számításokat az ügyfelek számára.

 

3dman_eu / Pixabay
Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.