Fizetési módok

Fizetési módok / fizetési módok

A következő fizetési módokat kínáljuk. Egyszerűen válassza ki az optimális fizetési módot. Az adott ajánlatokban szereplő árak végleges árakat tartalmaznak, beleértve az összes árösszetevőt, beleértve az esetleges adókat, például az áfát. Csak a határon átnyúló szállításokra egyéb adók bizonyos esetekben (például abban az esetben, Közösségen belüli beszerzés) és / vagy díjak (pl vámok) kell fizetnie, de nem az eladó, hanem az illetékes vám- és adóhatóságok. A kapott szállítási költség nem tartalmazza a vételárat, ezek az oldalán „Szállítás és garancia” lehívható elkülönülten a rendelési folyamat során, és meg kell fizetni ezen felül az Ön által.

Transzfer / banki átutalás
Ön kap egy számlát és megrendelést visszaigazoló konkrét szállítási és mint az EU ügyfél adómentesen PROFORMA rendelés után – számlát. | A megrendelést követően egy megrendelés visszaigazolást kap, a megrendelést követően pedig adómentes.

PayPal

A PayPal-fiókkal biztonságosabb és gyorsabban fizet. Különösen alkalmas az EU-beli vásárlók számára, ahol Németországban nem rendelkezik székhellyel.