Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Hangszigetelő fedélzetek gyakorlati használatban

Az SKVTechnik beszámol a felhasználói élményekről, amikor hangszórókkal ellátott csuklópántokat használ. SKVTechnik online kereskedő oldalsó fúvók, mivel 2012 óta 2016-ig a kereskedő is akusztikus dobozok kínált, hogy kiegészítse az oldalsó fúvók által kínált egyik fontos eleme a termékportfólió.

Az oldalsó csatorna fúvókák beépített hangtompítókkal rendelkeznek a meglévő szívó- és kipufogócsövekben. Ezek az oldalsó csatornafúvók zajkibocsátását csökkentik olyan szintre, amely ipari és kereskedelmi helyiségek közelében használható. Az SKVTechnik oldalsó csatornafúvóinak mennyisége eltérő. A kis 0,2kW gépek 50 dB (A). A nagyobb oldalsó csatornafúvók a 25kW-os osztályban 80 db (A) körüliek. Ez zavart okozhat, különösen a munkavállalók vagy irodák közelében. Az SKVTechnik kétféle zajcsökkentést kínál. Ezek egyrészt az oldalsó csatornafúvók további hangtompítói, másrészt a hangszigetelő burkolatok.

Először is, néhány szót a további hangtompítókról.
Kiegészítő hangtompító csatorna kompresszorok vannak szerelve közvetlenül a gépen a bemeneti légcsatorna vagy a kivezetőcső az oldalcsatorna kompresszort. Attól függően, hogy van-e szó használata az oldalsó csatorna kompresszor nyomtatási alkalmazás vagy egy alkalmazás a szívás, a kiegészítő hangtompító van felszerelve a nyomás alkalmazása a szívónyílás és a szívó a kiegészítő hangtompító van szerelve a kifúvó csatorna. További hangtompítók csökkentik az oldalsó csatorna fújó hangját kb. 5-7 százalékkal. Cső alakúnak tűnnek, és lehetőség szerint csatorna- vagy csőrendszerbe vannak integrálva az oldalsó csatorna kompresszor közelében.

Most követi a hangszigetelő burkolatok leírását.
Az oldalsó csatorna fúvókák hangszigetelõ csövei kb. 7-12 százalékkal csökkentik a kibocsátott hangot. Ez mutatja a hangszigetelő burkolatok minőségét. Az oldalcsatornás fúvókák hangszigetelt árnyékolásának ára erősen függ a burkolatok minőségétől.

Az akusztikus kapuknak mindig meg kell egyezniük az oldalsó csatornafúvó osztályával. Fontos, hogy az oldalsó csatorna kompresszor által létrehozott folyamathőmérsékletet elégséges mértékben eloszlassa. Tehát nem csak az a fontos az ügyfelek számára, hogy a rendelkezésre álló oldalcsatornás fúvó beleillik a motorháztető, de azt is, hogy a hőt a oldalcsatornás kompresszor eltávolítjuk a motorháztető. SKVTechnik kombinációit is biztosítja, oldalcsatornás fúvók és akusztikus dobozok, hogy tökéletesen illeszkedik, és lehet illeszteni a növények a lehető legkisebb méreteket. Sajnálatos módon a 3-4 hetes, hangszigetelt kapucnosok várakozási ideje jelentős. A hangszigetelő kapuk nincs raktáron, de kérésre készülnek. Azonban ez az előnye az ügyfeleknek, hogy a hangszigetelő burkolatok mindig az oldalsó csatornafúvók legújabb verziójához igazodnak.

Az SKVTechnik oldalsó csatornafúvóinak különböző változatai miatt különféle típusú hangszigetelő burkolatok is rendelkezésre állnak. Például az oldalsó csatorna befúvó vagy kipufogócsövének kialakítása néha jelentősen különbözik. Ez a csövek helyzetére vagy irányára vonatkozik. Ráadásul a hangszigetelt kapuk figyelembe veszik az oldalsó csatornafúvók különböző hőkibocsátási értékeit. Vannak hangszigetelt elszívók, amelyek külön ventilátorokat tartalmaznak a hőelvezetéshez, és így szellőzést biztosítanak a hangszigetelő burkolat belsejében. Akusztikus burkolatok természetesen tűz- és általában olyan fémes külső héj, ami számukra is ellenáll az időjárási hatások bizonyos határokon belül. A hangszigetelő burkolatok általában nem alkalmasak kültéri használatra. Az ügyfelek kérhetik az SKVTechnik terméktanácsadóit az ilyen alkalmazásokhoz.

Az oldalsó csatornafúvók hangszigetelése belső rögzítőelemekkel rendelkezik a gépekhez. Ezek a sínek az oldalsó csatorna fúvókára vannak szerelve, amelyeket más gyártók szerelhetnek fel. Alapvetően az SKVTechnik mindig azt ajánlja, hogy a hangkamra mindig az oldalsó csatornafúvóhoz kapcsolódjon. Ettől eltérően az ügyfelek a meglévő oldalsó csatorna kompresszorok mellett vásárolhatnak hangszigetelő burkolatokat is. A rendelkezésre álló hely pontos méretei megtalálhatók az SKVTechnik hangszigetelt kapszula termékleírásokban. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy mindig szükség van a régi oldalsó csatornafúvók kis módosítására.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.