Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Käytä sivukanavapuhallinta vaihtoventtiileillä

Monet ilmanvaihto- ja teollisuuskäyttötavat edellyttävät ilmavirtauksen kääntämistä. SKVTechnik suosittelee: sivukanavapuhaltimien ohjaamista ns. Vaihtoventtiileillä.

SKVTechnik selittää tänään vaihtoventtiilien periaatteen. Kytkentäventtiilit pystyvät vaihtamaan ilmavirran paineilmajohdossa imusta puhaltamaan. Kytkentäprosessi tapahtuu kymmenes sekunnissa. Venttiilien säätö on mahdollista kolmella tavalla. Vaihtoventtiilejä voidaan kytkeä sähköimpulsseilla 24 V tai 220 V tai pneumaattisella impulssilla.
Siirtymisen edut johtuvat sovelluksista. Esimerkiksi pneumaattisissa putkistoissa kääntöventtiilejä käytetään olemassa olevien siirtoputkien käyttämiseen molempiin suuntiin. Koska kytkin voidaan tehdä hyvin nopeasti, nopea liikenteen edistyminen on mahdollista.

Vaihtoventtiilejä on kaksi eri tyyppiä. Nämä ovat kytkentäventtiili DS-VI ja kytkentäventtiili DS-VS. Kytkentäventtiilillä VS on seuraava etu kääntöventtiilin VI yli. Kytkentäventtiilissä VS on paikkakuplia ja imu myös ns. Nolla-asema. Nollapiste tarkoittaa, että painejohdossa ei ole painetta. Sivukanava-kompressorin toiminnasta huolimatta ilmanvaihtoa ei siirretä työlinjaan. Nollapiste kuljettaa ilman ympärillä ympyrää. Tämä tapahtuu kunnes vaihtoventtiili on kytketty joko paineeseen tai imuun. Tämä ominaisuus on hyödyksi sovelluksissa, jotka on pakko paineen alaisena prosessissa. Sivukanavan puhaltinta ei tarvitse pysäyttää ja käynnistää uudelleen myöhemmin. Lisäksi vaihtoventtiilillä on se etu, että sitä voidaan ohjata pneumaattisesti sähköisen ohjauksen lisäksi. Tyypillinen sovellus voisi olla esimerkiksi työkappaleiden poistaminen käsittelyvaiheen jälkeen.

SKVTechnik tarjoaa kääntöventtiileinä venttiilikokoa 2 tuumaa, 2,5 tuumaa tai 3 tuumaa. SKVTechnik tarjoaa sivukanavapuhaltimien eri ulosvirtausvaihtoehtojen sovittimia. Vaihtoventtiilit voidaan toimittaa myös suoraan sopivalla sivukanavapuhallimella SVKTechnikissa. Mutta se ei edellytä vaihtoventtiilien myyntiä. SKVTechnikin kytkentäventtiilit voidaan helposti liittää myös olemassa oleviin sivukanavien puhaltimiin.

SKVTechnik toimii verkkokaupassa vuodesta 2012. SKVTechnik tarjoaa kaikenlaisia ​​Sivukanavapuhaltimet ja tuulettimet an.s Pienestä 0,2 kW: n laitteiston asti 27,0 kW: kompressori on siellä hyllyillä. Fanit voi ostaa täältä „hyllyltä“ tai tilata asiakkaalta useimmat yksittäiset laitteet. SKVTechnik myy fanit myös kertaluonteisina. SKVTechnik tarjoaa laitteen alkuperäiset valmistajan lisävarusteet. SKVTechnik tarjoaa sivukanavapuhaltimia ja puhaltimia eri eurooppalaisista valmistajista. Asiakkaat voivat ostaa asianomaiselta valmistajalta ja halvemmalla hinnalla. SKVTechnikin menestyksen perusta on koneiden ostaminen suurissa erissä ja ostajan etujen siirtyminen asiakkaille. Tasainen hierarkia ja johdonmukainen kustannusten hallinta mahdollistavat sen.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.