Sidekanava-kompressorit tukevat salaatin puhdistusta ja pakkaamista

Tänään kuvattu Salattauchbecken valmistaa B. Miller Maschinenbau GmbH Aspachista. SKVTechnik toimittaa sivukanavien kompressorit puhaltamaan paineilmaa kuplan kylpyyn, Salattauchbeckin sydän.

Sivukanavien kompressorit pistävät paineilmaa pysyvästi salaattikoneiden upotusastian veteen ja tuovat pesuvesi kiehumaan. Vihannekset, jotka kuplivat altaan kuplivan veden läpi, puhdistetaan maaperästä ja likaantuvat ja valmistetaan myyntiin. Salattauchbeckenin puhdistamiseen soveltuu erityisesti pääsalaatti, kenttäheräsalaatti, salaatti kurkut, pinaatti tai persilja. Jos asiakkaat ostavat näitä tuotteita tulevaisuudessa, B. Miller Maschinenbau on puhdistanut ja pakannut ne Aspachilta. SKVTechnikin sivukanava-kompressorit ovat painaneet ilmaa upotusaltaaseen.

Tuotantoprosessi on seuraava:
Kasvit pestään suoraan kasvislaatikossa. Tämä tekee pesuprosessista tehokkaan, koska hedelmät pakataan suoraan hakkuukoneen kuljetuslaatikkoon ja lisäpakkaustoimenpiteet voidaan säästää. Salad-pesukoneen käyttö vaatii vain työvoimaa, mikä edellyttää syöttöä pesemättömällä salaatilla etupuolella ja pestyjen vihannesten poistamisen takana.
Työntekijä laittaa kasvisrullat kuljetushihnaan ja ne liikkuvat veden alla veden alla ilmastoidussa kuplivaaamossa. Vesi kiertää porealtaassa kylvää maaperää kasvien lehtien välillä. Kun kuljetuslaatikot ovat ylittäneet porealtaan vihannesten kanssa, kasveja huuhdellaan myöhemmin makealla vedellä.

Riippuen kasvien saastumisasteesta ja kasvin tyypistä riippuen kuljetinhihnan nopeutta voidaan säätää vaihtelevasti. Käyttäjä voi siten reagoida erilaisiin likaantumisasteisiin ja kasvien lajikkeisiin ja sitten säätää konetta vastaavasti. Sivukanava-kompressori puhalletaan aina upotuspatruunaan täydellä paineella niin, että veden kiertäminen on mahdollisimman voimakasta ja kasvien nopea ja tehokas puhdistus yksikköä kohden tapahtuu. Kuvassa olevan koneen avulla voidaan kasvattaa enintään 400 kasvien laatikkoa tunnissa.

Miten Salattauchbecken toimii?
Koneen koko käsittelyosa on varustettu kuljetinhihnalla. Kuljettimen hihna vie salaattikotelot ja kuljettaa ne kasteluveteen, jolloin laatikot veden alla uppoavat. Vesisäiliön pituuden ja kuljetinhihnan kuljetusnopeuden ansiosta kasvislaatikoiden oleskelun pituus veden alle on pidempi tai lyhyempi. Käyttäjä voi vaikuttaa kuljetinhihnan kuljetusnopeuteen. Käyttäjä voi siten reagoida erilaisiin likaantumisasteisiin ja erilaisiin kasvilajiin. Uppopumppu on nyt ratkaiseva pesuprosessi. Sivukanava kompressori puristaa ilmaa putkistojärjestelmän ja eri ulosvirtauspisteiden kautta upotussäiliön vesiin. Nousevat ilmakuplat asettavat vettä liikkeelle, samankaltainen kuin se kiehuu. Kupliva vesi imeytyy vuotavasta maaperästä tai muusta saastumisesta. Tämä prosessi jatkuu niin kauan kuin salaattikotelo on upotussäiliössä. Kastosäiliön lopussa kuljetushihna kuljettaa salaattikotelot takaisin ylös veden pinnan yli. Sitten salaattia suihkutetaan uudelleen makealla vedellä. Työntekijä poistaa puhdistetun salaatin kuljetuslaatikoilla kuljetinhihnalta.

SKVTechnik suosittelee sopivaa sivukanava-kompressoria:
Sellaisen paineilman tuottamiseksi edellä kuvatulle salaattikoneelle sivuketjupuhallin avulla SKVTechnik ehdottaa tänään S3-1-219-2,2kW-3: ta. Tämä malli on varustettu kolmivaiheisella kolmivaiheisella moottorilla. Saatavilla on myös 1-vaiheisen moottorin mallit. Odotetaan noin n. 175 m³ ilmaa tunnissa noin 0,50 m: n syvyyteen Salattauchmaschine-sukellusaltaassa. Tämä ilman määrä pitää veden hyvässä järjestyksessä ja tuottaa hyvän huuhtelun pestävistä salaatteista.
S3 on italialainen moottori ja sen kapasiteetti on 219 m³ / h avoimella kaasulla ja maksimipuhalluspaine on 250 mbar. Koneella on yhden viikon toimitusaika Saksassa. Tämä koskee tilauksia SKVTechik Onlineshopissa. SKVTechnik tarjoaa kaikki sideloader kompressorien luokkiin. Pienestä 0,2 kW moottorista 36 kW: n moottoriin on saatavana kaikki haluamasi moottorityyppi. Asiakkaat ovat nyt vakuuttuneita SKVTechnik-verkkokaupan eduista.

 

Salatwaschmaschine