Sivujärjestelmien kompressoreihin käytettävät nostolaitteet

lähestymistapa:
Tuotannon koneistaminen jatkuu entisestään. Ei kuitenkaan ole vielä mahdollista toteuttaa kaikkia työnkulkuja tehokkaasti koneista. Ajattelijan vaikutus on aina välttämätön. Tämä johtaa siihen, että nämä teokset ovat yleensä monotonisia ja vaikeita. Uudet nostolaitteet poistavat nämä raskaat kuormat työntekijöiltä.

Näin se toimii:
Toiminnallisesta piirustuksesta ilmenee, että nostolaitteeseen kiinnitetty nostolaite voidaan sijoittaa suhteellisen joustavasti nostettavan materiaalin päälle. Imutyyny sijoitetaan materiaaliin. Tavaroiden pinnan tulee olla tasainen, sileä ja puhdas. Kun imupää on ollut kosketuksessa materiaalin kanssa, käyttäjä aktivoi imulaatikkoon kiinnitetyn kytkimen ja materiaali imeytetään imuputkeen. Nyt käyttäjä voi nostaa materiaalia tai muuttaa asentoa lisäkytkimellä imupuolella. On mahdollista kiertää, liikkua, kallistaa, kunnes se voidaan laskea uudelleen. Kaikki tämä tapahtuu ilman suurta ponnistusta operaattorilta.

Käyttö:
Sivuketjupuhallin tuottaa tarvittavan tyhjiön. Tämä alipaine johdetaan joustavan letkun ja ilmansuodattimen kautta, joka on nostovälineen yli. Tässä on keskusohjausyksikkö, jota käyttäjä käyttää noston nostamiseen ja sitten tavaroiden siirtämiseen. Nostolaite sulkee nyt siirrettävän materiaalin liittämisen tyhjiöön. Materiaali imetään voimakkaasti nostolaitteeseen ja sitä voidaan nostaa. SKVTechnik myy näitä sivukanava-kompressoreita, joita käytetään tuottamaan tarvittava tyhjiö. Alipaineen muodostuminen on ylipaineen syntymisen lisäksi sivuketjupuhaltimen perusominaisuus. Kaksi asiaa on ratkaiseva sivukanava kompressorin käyttämiseksi nostojärjestelmässä. Ensinnäkin tietenkin tavaroiden paino ja toisaalta on tärkeää, kuinka hyvin nostolaite voi muodostaa tavaroiden pinnan. Yhteys on, kuten tarkkaava lukija voi ajatella, kartonkia tai kipsilevy nostetaan on paljon parempi kuin karkea kivilevy.