Sivukanava-kompressorit pitävät nesteitä vesiviljelyissä ja upotushauteissa liikkeessä

Sivukanavien kompressorit varmistavat riittävän liikkumisen nesteissä upotusaltaissa ja vesiviljelyissä. Sivukanava-kompressorit tekevät sukellusprosessien tehostumisen ja edistävät kasvua.

Paineilman jatkuva puhallus ja ilman poisto altaan kerroksesta lisää liikkumista altaiden nesteisiin. Vesiviljelyn tavoite on erilainen kuin teollisen tuotannon altaiden upotus.

Hakemus – Vesiviljely:

Akvakulttuurien tapauksessa on varmistettava viljelyn jatkuva muutos. Syynä tähän on toimittaa viljelmä hapella tai varmistaa, että ravintoainepitoisuuden konsentraatio altaassa jakautuu tasaisesti ja pidetään yllä kaikissa kohdissa. Vesiviljely ruokkii liuoksen sisältämiä ravintoaineita. Sivukanava kompressorit pystyvät tuottamaan paineilmaa jatkuvassa käytössä. Paineilmaa johdetaan putki- tai letkuliitosten kautta nestemäisten altaiden pohjaan, jossa se jakautuu hienoihin ilmakuoreihin tuuletusaukkojen avulla. Ravinnekuviota pidetään liikkeessä ulospäin nousevan ilman mukana ja se jakautuu tasaisesti altaaseen. Vesiviljelyllä on samat kasvumahdollisuudet kaikissa altaassa, koska ravinneliuoksen pitoisuudet ovat aina samat.
Katso kuva:
Tässä lukija näkee, että sivukanava kompressorien paineilma puhalletaan altaan pohjasta. Ilma ohjataan ensin ilmanpoistoihin letku- tai putkijärjestelmien kautta ja sitten jaetaan pieniin kaasukupliin. Nousevat vesikkelit pyörittävät nestettä ja varmistavat näin tasaisen jakautumisen.

Sovellus – teollinen upotus säiliö:

Pinnat voidaan tiivistää tai upottaa upottamalla. Uppoasunesteen kiinteät komponentit tarttuvat työkappaleen pintaan ja tiivistävät sen. Tätä vaikutusta käytetään materiaalien suojaamiseen korroosiolta tai jalostusvaikutusten aikaansaamiseksi tai kovettumisen aikaansaamiseksi. Täten on olemassa tyypillisiä sovelluksia öljyhauteissa, hapokylpyissä, väriaineissa. Sivukanavan kompressorit myös puhalluvat kylvöihin. Paineilmaa johdetaan putkistojen läpi upotushauteiden pohjalle ja puristetaan tuuletuksen läpi. Tulot pilkottavat syntyneet kuplat pienemmiksi kupliksi. Tämä aiheuttaa veden kiertämisen vaikutuksen lisääntymisen. Pyörrytystä halutaan. Se aiheuttaa nestettä liikkumaan käsiteltävien työkappaleiden ympäri ja siten koko työkappaleen pinta kastuu. Turbulenssi tuottaa tämän prosessin nopeammin ja tehokkaammin.
Katso kuva:
Tässä näet, kuinka työstettävät työkappaleet ripustetaan kastumisaltaisiin. Sivukanava kompressori tuottaa paineilmaa, joka suuntautuu altaan pohjaan putkiston kautta. Tässä ulosvirtaus ja siten haluttu turbulenssi tapahtuu upotushauteessa.