Livrare și livrare

Prețurile, taxele de transport și informațiile de livrare:

Prețurile menționate pe paginile de produse conțin taxa legală pe valoarea adăugată și alte componente de preț.

Livrăm numai clienților comerciali din Germania și din Uniunea Europeană.

Livrare in Germania este pentru clienții gratuit de transport maritim (fără costuri) și pentru livrare către clienți în cadrul Uniunii Europene (de exemplu, excluzând Germania) taxăm [25,00 euro pe comandă]. Costurile de expediere vor fi indicate clar în sistemul de coșuri de cumpărături și în pagina de comandă.

Atunci când plata în numerar, o taxă suplimentară de [20, – Euro] este, care urmează să fie colectate de livrare. [Alte impozite sau taxe nu se aplică.]

Nu există costuri de transport pentru conținutul digital (cărți electronice, software, etc.).

Dacă articolul este un pachet de costuri de transport, atunci acesta este de 29,75 euro. Pachetul costurilor de expediere conține taxa legală pe valoarea adăugată. Deoarece TVA-ul se calculează în funcție de achizițiile de bunuri și în funcție de locația clientului cu privire la taxa de livrare, acestea pot reduce în cazul în care bunurile sunt cumpărate la mai mici rate de impozitare de vânzare (de exemplu, achiziționarea de cărți sau achiziționarea de către o societate cu sediul în UE, cu excepția Germania). Aceasta înseamnă că costul forfetar al costurilor de transport poate fi calculat în cele din urmă numai în cursul procesului de comandă. Cu toate acestea, nu poate fi mai mică, dar numai în favoarea ta.