Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Lydisolerede hætter i praktisk brug

SKVTechnik rapporterer om brugeroplevelse, når der anvendes lydisolerede hætter til sidekanalblæsere. SKVTechnik er online forhandler for sidekanalblæsere siden 2012. Siden 2016 forhandleren har også støjkabiner på tilbud til at supplere de sidekanalblæsere tilbydes af en vigtig komponent i produktporteføljen.

Sidekanalblæsere har iboende integrerede lyddæmpere i de eksisterende indløbs- og udstødningskanaler. Disse tjener til at reducere til et niveau, der er deres anvendelse i nærheden af ​​arbejdspladser i virksomheder af industrielle og kommercielle tolerabel støjemission sidekanalsblæser. Volumen af ​​sidekanal blæsere af SKVTechnik er forskellig. De små 0,2 kW maskiner er 50 dB (A). Større sidekanalblæsere i 25kW-klassen er omkring 80 db (A). Dette kan blive en gener, især i nærheden af ​​arbejdstagerne eller kontorlokalet. SKVTechnik tilbyder to typer støjreduktion. Disse er for det første Yderligere lyddæmper for ring blæser og på den anden er de akustiske kabinetter.

Først et par ord om de ekstra lyddæmpere.
Yderligere lyddæmper til kanal kompressorer er monteret direkte på maskinen på indsugningskanalen eller udgangskanalen af ​​Sidekanalkompressor. Alt efter om det drejer sig om anvendelsen af ​​Sidekanalkompressor til trykning ansøgning, eller en anvendelse af sugning, er den ekstra lyddæmper monteret i ansøgningen tryk til indsugningsåbningen og sugningen til hjælpeporten lyddæmper monteres på blow-out kanal. Yderligere lyddæmpere reducerer lyden af ​​sidekanalblæseren med ca. 5-7 procent. De ser rørformede ud og er integreret i rørsystemet eller rørsystemet ved siden af ​​sidekanal-kompressoren, hvis det er muligt.

Nu følger en beskrivelse af de lydisolerede hætter.
Lydisolerede hætter til sidekanalblæsere reducerer den udsendte lyd med omkring 7 til 12 procent. Dette viser kvaliteten af ​​lydisolerede hætter. Prisen på lydisolerede hætter til sidekanalblæsere afhænger stærkt af hættekvaliteten.

Akustiske hætter skal altid matche klassen af ​​sidekanalblæseren. Det er vigtigt, at procesvarmen, der genereres af sidekanal-kompressoren, udledes i tilstrækkelig grad. Så det er ikke kun vigtigt for kunderne, at de tilgængelige sidekanalsblæser passer ind i hætten, men også, at den varme, der genereres fra Sidekanalkompressor fjernes fra hætten. SKVTechnik indeholder kombinationer af sidekanalblæsere og støjkabiner der er perfekt parrede og kan indsættes i planter med de mindst mulige dimensioner. Desværre er ventetiderne for lydisolerede hætter med 3 til 4 uger betydelige. Lydisolerede hoods er ikke på lager, men er fremstillet på forespørgsel. Det virkede for kunder, men den fordel, at støjkabiner altid er tilpasset den nyeste version af sidekanalblæsere.

På grund af de forskellige typer af sidekanalblæsere af SKVTechnik er der også forskellige former for støjkabiner på tilbud. Eksempelvis adskiller designen af ​​indløbs- eller udstødningsrørene fra sidekanalerne undertiden betydeligt. Dette vedrører positionen eller retningen af ​​rørene. Derudover tager lydisolerede hætter hensyn til de forskellige varmemissionsværdier for sidekanalblæsere. Der er lydisolerede hætter, der har separate ventilatorer til varmeafledning og dermed giver ventilation inde i lydisoleret hætte. Støjkabiner er naturligt beskyttet mod brand og er sædvanligvis forsynet med en metallisk ydre hud, hvilket gør dem også modstandsdygtige over for vejrpåvirkninger inden for visse grænser. Lydisolerede hætter er generelt ikke egnede til udendørs brug. Kunderne spørger SKVTechniks produktkonsulenter til sådanne applikationer.

Lydisolering til sidekanalblæsere har indvendige fastgørelsesdele til maskinerne. Disse skinner er monteret på sidekanal blæser fra andre producenter kan monteres. Dybest set SKVTechnik anbefaler altid den akustiske indelukke altid skaffe i forbindelse med sidekanalsblæser. Afvigende fra dette kan kunderne også købe de lydisolerede hætter i tillæg til eksisterende sidekanalkompressorer. Nøjagtige dimensioner for den tilgængelige plads kan findes i produktet af sund dækker SKVTechnik. Erfaringen har imidlertid vist, at små justeringer af de gamle sidekanalblæsere altid er nødvendige.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.