Maksutavat

Maksutavat / maksutavat

Tarjoamme seuraavia maksutapoja. Valitse vain optimaalinen maksutapa. Vastaavissa tarjouksissa luetellut hinnat ovat lopullisia hintoja, joihin sisältyvät kaikki hinnan osat, mukaan lukien mahdolliset verot, kuten arvonlisävero. Vain rajat ylittävän toimituksen yhteydessä sinä yksittäisissä tapauksissa, mutta ei myyjälle, vaan tulliviranomaisille ja veroviranomaisille, on maksettava lisämaksuja (esimerkiksi yhteisöhankinnan yhteydessä) ja / tai tulleja (esimerkiksi tulleja). Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly kauppahintaan, vaan ne voidaan noutaa „Shipping & Delivery“ -sivun kautta. Ne ilmoitetaan erikseen tilausprosessin aikana ja ne on lisäksi maksettava sinulle.

Siirto / pankkisiirto
Tilauksen jälkeen saat laskun ja tilausvahvistuksen konkreettisella toimitusajalla ja EU-asiakkaana verovapaa PROFORMA-lasku. | Saat tilausvahvistuksen toimituspäivänä tilauksen jälkeen ja verovapaa.

PayPal

Maksuta entistä turvallisemmin ja nopeasti PayPal-tililläsi. Sopii erityisesti EU: n ostajille, joiden toimipaikka ei ole Saksassa.