Metode de plată

Metode de plată / metode de plată

Oferim următoarele metode de plată. Pur și simplu selectați metoda optimă de plată pentru dvs. Prețurile listate în ofertele respective sunt prețuri finale. Acestea includ toate componentele de preț, inclusiv taxele care pot apărea, cum ar fi TVA. Numai pentru livrările transfrontaliere alte taxe în anumite cazuri (de exemplu, în cazul unei achiziții intracomunitare) și / sau taxele (de exemplu, taxe vamale) să fie plătit de către tine, dar nu vânzătorului, ci la registrele vamale competente și autoritățile fiscale. Costurile de expediere rezultate nu sunt incluse în prețul de achiziție, acestea sunt pe partea de „Livrare & Returnare“ nevărsat, sunt raportate separat în timpul procesului de comanda și trebuie să fie plătite în plus de către dumneavoastră.

Transfer / transfer bancar
Veți primi o factură și o confirmare a comenzii, cu livrare de beton și ca un client al UE un PROFORMA duty-free de la comanda – proiect de lege. | Veți primi o confirmare a comenzii cu o dată de livrare după cumpărare și o taxă.

PayPal

Plătiți mai sigur și rapid cu contul dvs. PayPal. În special pentru cumpărătorii din UE, cu un sediu de afaceri care nu are domiciliul în Germania.