Metoder för betalning

Metoder för betalning / betalningsmetoder

Vi erbjuder följande betalningsmetoder. Välj bara den optimala betalningsmetoden för dig. De priser som anges i anbuden representerar slutpriser. De inkluderar alla priskomponenter, inklusive eventuella skatter såsom moms. Endast för gränsöverskridande leveranser andra skatter i vissa fall (till exempel i fallet med en gemenskapsinterna förvärv) och / eller avgifter (t.ex. tullar) betalas av dig, men inte till säljaren, men för att de behöriga tull- och skattemyndigheter. De resulterande Fraktkostnader ingår inte i inköpspriset, de är vid sidan av „Shipping & Returns“ inlösbara, redovisas separat under beställningsprocessen och måste betalas dessutom av dig.

Överföring / banköverföring
Du får en faktura och en orderbekräftelse med konkreta resultat och som en EU kund en skattefri PROFORMA efter beställning – räkningen. | Du får en orderbekräftelse med leveransdatum efter beställningen och en skattefri.

PayPal

Betala mer säkert och snabbt med ditt PayPal-konto. Särskilt lämplig för EU-köpare, med en affärsställe som inte är bosatt i Tyskland.