Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Mosott itatós ládák szárítási folyamata

megközelítés:

A mosott italábák szárítási folyamata a napi sorrend az italiparban. Az áramkörökben lévő ládák nagy terhelésnek vannak kitéve. Különösen a jelenlegi tavaszi helyzetben a ládákat, amelyek gyakran a szabadban vannak tárolva, a pollen fokozott szúrás hatásainak vannak kitéve. Másrészt az értékesítési pontokban lévő ital dobozokat fel kell kérni az ügyfelek vásárlására. Az italok dobozai azonban csak akkor, ha ezek tiszták és vonzóak.

A tisztítás sem könnyű. A szükséges stabilitás érdekében a ládákat rugókkal és megerősítésekkel látják el, amelyek hozzájárulnak a stabilitáshoz. Ezzel szemben az építőelemek sarkokat és éleket hoznak létre, amelyek akadályozzák a mosási folyamatot, és ezt követően nehezen száradnak meg.

A ládákat leginkább a levegő levegőjének lefújásával kell megszáradni. Hatalmas légáram és légnyomás szükséges, mert a ládáknak teljesen száraznak kell lenniük.
Működés:

Az elv vázlatában egy oldalsó csatornafúvót használnak a szükséges térfogat és a megfelelő nyomás létrehozásához. A levegőáramlás két vagy több úgynevezett levegőcsapot vagy légcserét irányít egy csatlakoztatott cső vagy tömlőrendszer és egy kapcsoló segítségével. A légpárnák jellemzője, hogy a teljes munkaszélességen egy egyenletes légfüggöny is beépíthető. A levegő kések a mosott nedves dobozokon helyezkednek el. Ez biztosítja, hogy a ládák a hátsó részben szárazak legyenek, valamint az elülső részen. A fennmaradó víz a gravitáción keresztül folyik le. A levegőcsavarok rögzítésének rugalmasnak kell lennie ahhoz, hogy a kiömlőnyílások az italcsomagok különböző formáihoz illeszkedjenek.

A szennyeződés mértékétől függően a munkavállaló eldöntheti, hogy a ládák tiszták vagy további mosási ciklusba kerülnek-e.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.