Načini plaćanja

Načini plaćanja / metode plaćanja

Nudimo sljedeće načine plaćanja. Jednostavno odaberite optimalni način plaćanja za vas. Cijene navedene u odgovarajućim ponudama su konačne cijene, a uključuju sve komponente cijena uključujući sve poreze koji mogu nastati, kao što je PDV. Samo za prekogranični isporuka ostalih poreza u određenim slučajevima (na primjer, u slučaju unutar Zajednice stjecanja) i / ili troškove (npr carina) se plaća vama, ali ne i prodavatelja, ali svojim nadležnim carinskim i poreznim tijelima. Nastale Troškovi dostave nisu uključeni u kupoprodajne cijene, oni su na strani „Dostava” opozivi, iskazuju se odvojeno tijekom procesa naručivanja i moraju biti plaćeni dodatno vas.

Prijenos / bankovni prijenos
Nakon narudžbe, dobit ćete fakturu i potvrdu narudžbe s konkretnim datumom isporuke i kao EU kupcu porezne PROFORMA fakture. | Primit ćete potvrdu narudžbe s datumom isporuke nakon narudžbe i bez poreza.

PayPal

Platite više sigurno i brzo putem PayPal računa. Posebno pogodan za kupce iz EU, s poslovnim subjektom koji nema sjedište u Njemačkoj.