Nakup

1. Košarica

Izberite izdelke, ki jih želite naročiti, kliknite na „Dodaj v košarico“ gumb. To pomeni, da je vaš izbor dodan v košarico. Lahko uporabite to izbiro, da oddajo svojo spremembo naročila v vsakem trenutku, ki vam omogoča, da spremenite število proizvodov, s klikom na polje „Odstrani“ izbrisati izbor ali prekliče postopek naročila. S klikom na gumb „Checkout“, da se premaknete na naslednji korak naročila.

2. Naročilo

Prijavite se s svojim e-poštnim naslovom in geslom, če že imate račun, v nasprotnem primeru se prijavite kot novo stranko. Vaši podatki se zbirajo, obdelujejo in uporabljajo v skladu s predpisi o varstvu podatkov (pravilnik o zasebnosti). Kakršnakoli druga uporaba ali razkritje tretjim osebam. Če ste že prijavljeni, lahko izberete način dostave. S klikom na gumb „Naprej“, da gredo na naslednji korak naročila.

3. Preverite obračun naslov / Select plačila

preverite zdaj vaš naslov za izstavitev računa in vnesite želeni način plačila. S klikom na „Next“, da se premaknete na naslednji korak naročila.

4. Preverite naslov za dostavo / select dostavo na

preveri zdaj svoj naslov za dostavo in vnesite želeno dostava. S klikom na „Next“, da se premaknete na naslednji korak naročila.

5. Izpolnite procesa Da / Pogoji uporabe

Prejeli boste pregled vaše naročilo: izdelke izbran, ladijski promet in naslov za izstavitev računa in kontaktne podatke. preveri, ali so vsi podatki pravilni in brati seznanjen s splošnimi pogoji in previdno politiko odpovedi. Lahko nadaljujete samo z namenom, če se strinjate s pogoji in politiko zasebnosti (to polje). S klikom na gumb „Nakup“, boste poslali naročilo za nas. Navedite pravno zavezujočo ponudbo.