Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Oldalsó csatorna kompresszorok elektromos üzembe helyezése

1. rész:

Alapvető megjegyzések:

Az ügyfelek az itt leírt munkálatokat az oldalsó csatorna kompresszorok elektromos üzembe helyezéséhez csak szakképzett villanyszerelő végezheti. A csatlakozást a kompresszor csatlakozódobozában lévő bekötési rajz szerint és a vonatkozó helyi előírásoknak megfelelően kell elvégezni.
VIGYÁZAT:

A meghajtott motorok háromfázisú motorok vagy váltóáramú motorok lehetnek. A háromfázisú motorok D vagy (…- 3) betűit a készülék megnevezése vagy E vagy (…- 1) használja. A hajtásmotort motorvédő kapcsolóval kell ellátni (nem szükséges a frekvenciaváltó működéséhez). A frekvenciaváltókkal működő készülékekhez a meglévő hőmérséklet-figyelőt (NC érintkezőt) a frekvenciaváltóhoz kell csatlakoztatni, és értékelni kell.
Különleges megjegyzések frekvenciaváltókkal való működésre:

A frekvenciaváltó tápfeszültsége nem haladhatja meg a 400 V-ot motorszűrő nélkül. Hosszabb vonalakon nagyobb inverter feszültségek és vagy késedelmes impulzus feszültség (1000 VPK a meghajtó motorok akár 0,75 kW, legfeljebb 1300 V pk meghajtó motorok nagyobb, mint 0,75 kW) a motor kapcsain kell tennie a megfelelő intézkedéseket, mint például egy motorszűrő felszerelhető a motor védelmére. Az ügyfelek fordulnak a frekvenciaváltó szállítójához. Ha a motorszűrő be van építve, azt a frekvenciaváltó és a motor között kell elhelyezni. Az ügyfelek elegendőnek kell lennie tartalék helyet az elektromos szekrényben, és figyelembe véve a követelményeket a telepítés és szerelés a használati utasításban a Frequenzumrichterherstellers / motor szűrő gyártója.

Megjegyzés: A maximális kábelhossz a motor és a hajtás nem haladhatja meg a 20 m és legyen árnyékolt kábel, végzik a lehető direkt módon, és minden további nélkül bilincs / csatlakozásokat.

Vigyázat: a csatlakozókábelen található szalag zsinórnak mindkét oldalán át kell lennie, azaz mindkét oldalon. A motort és a motort elektromosan össze kell kötni a földelőrendszerrel a hajtás és a motor között. A motor oldalán megfelelő EMC kábeltömszelencéket kell használni, amelyek az egész kerület mentén alacsony ellenállással érintkeznek a kábel árnyékolásával.

Az áramkör háromfázisú motorok oldalcsatornás fúvó, és a normális teljesítmény oldali fúvók távolítsa ügyfelek a használati utasításokat.
2. rész
Forgatás Check:

Kapcsolja be az oldalsó csatorna kompresszort. A járókerék forgási irányának meg kell felelnie az oldalsó csatorna kompresszor motorjának ventilátor fedelén található irányjelző irányának. Ezenkívül a légáram áramlási irányának meg kell egyeznie a hangtompító házának irányított nyilával. Ha a forgásirány hibás, a csatlakozókapcsokat a használati utasítás szerint kell cserélni.
Csillag-delta indítás:

A legtöbb, 3,0 kW feletti motorral rendelkező gépeket a csillag-delta indításhoz tervezték a közüzemi hálózatra. Az ügyfelek tájékoztatást kapnak arról, hogy a készülék rendelkezik-e egy megfelelő indító áramkörrel az üzemeltetési utasítás tanulmányozásával. Ha az ügyfelek inkább a közvetlen bekapcsolás (nagyon nagy zárlati áram a bekapcsolás pillanatában), SKVTechnik ajánlott konzultálni az áramszolgáltató.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.