Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Oldalsó csatornafúvómű működtetése váltószeleppel

Számos szellőztetés és ipari alkalmazás megköveteli a légáramlás megfordulását. Az SKVTechnik ajánlja: az oldalsó csatorna fúvókának az úgynevezett átkapcsolószelepekkel történő vezérlését.

Az SKVTechnik ma ismerteti az átkapcsolószelepek elvét. A kapcsolószelepek képesek a levegőáramlást sűrített levegős vezetékben a szívásról a fúrásra váltani. A kapcsolási folyamat egy tized másodperc alatt történik. A szelepek vezérlése háromféle módon lehetséges. A kapcsolási szelepek lehet kapcsolni segítségével elektromos impulzus 24 voltos vagy 220 V-vagy pneumatikus impulzus.
Az átállás előnyei az alkalmazásoknak köszönhetők. Például pneumatikus csöves rendszerekben a fordított szelepeket használják a meglévő szállítócsövek mindkét szállítási irányban történő használatához. Mivel a kapcsoló nagyon gyorsan elvégezhető, gyors szállítási folyamat lehetséges.

Két különböző típusú átkapcsoló szelep van. Ezek a DS-VI kapcsolószelep és a DS-VS kapcsolószelep. A VS kapcsolószelepnek a következő előnye van a VI kapcsolószelep fölött. A VS kapcsolószelep a pozícióbuborékokon kívül van egy úgynevezett nulla pozíció is. A nulla pozíció azt jelenti, hogy a nyomóvonalban nincs nyomás. Annak ellenére, hogy az oldalsó csatorna kompresszora működik, levegő nincs mozgatva a munkadarabon. A nulla helyzet így a levegőt körbe körbeöleli. Ezt mindaddig végezzük, amíg a váltószelepet nyomás vagy szívás nem kapcsolja. Ez a funkció előnyös azoknál az alkalmazásoknál, amelyeket nyomás alatt kell tartani. Az oldalsó csatornafúvót nem kell később leállítani és újraindítani. Ezenkívül az átkapcsoló szelep előnye, hogy pneumatikusan szabályozható az elektromos vezérlés mellett. Egy tipikus alkalmazás lehet például a munkadarab eltávolítása egy feldolgozási lépés után.

Hátrameneti szelepekként az SKVTechnik 2 hüvelyk, 2,5 hüvelyk vagy 3 hüvelyk szelepméretet kínál. Az oldalsó csatornafúvók különböző kiáramlási változatait az SKVTechnik kínálja. A kapcsolószelepeket közvetlenül az SVKTechnik megfelelő oldalsó csatornafúvóval is szállíthatja. De ez nem feltétele a váltószelepek értékesítésének. Az SKVTechnik kapcsolószelepei könnyen csatlakoztathatók a meglévő oldalsó csatornafúvókhoz is.

SKVTechnik működik, mint egy online bolt, mivel 2012. SKVTechnik kínál mindenféle oldalsó fúvók és ventilátorok an.s Egy kis 0,2 kW gép egészen a 27,0 kW kompresszor minden van a polcokon. A ventilátorok a „polcról“ vagy a megrendelő által a legegyedibb eszközként megrendelhetők. Az SKVTechnik a rajongókat egyszersmind is értékesíti. Az SKVTechnik az eredeti gyártói tartozékokat kínálja az eszközök számára. Az SKVTechnik oldalcsatornás ventilátorokat és különböző európai gyártók rajongóit kínálja. Az ügyfelek az érintett gyártótól vásárolhatnak, és olcsóbban. A siker alapja a SKVTechnik a gépek beszerzése nagy mennyiségben és halad a vásárlás vevők javára válik. A lapos hierarchiák és az állandó költségellenőrzés lehetővé teszi.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.