Liftsystemen in gebruik met zijkanalkompressoren

aanpak:
De mechanisatie van de productie gaat verder verder. Het is echter nog niet mogelijk om alle werkstromen effectief uit machines uit te voeren. De invloed van een denkende persoon is altijd noodzakelijk. Dit leidt tot het feit dat deze werken meestal eentonig en moeilijk zijn. Nieuwe hefinstallaties verwijderen deze zware lasten van werknemers.

Hoe het werkt:
De functionele tekening laat zien dat de hefinrichting die aan de schroefkraan is bevestigd, relatief flexibel over het te verhogen materiaal kan worden geplaatst. Het zuigblok is op het materiaal geplaatst. Het oppervlak van de goederen moet gelijk, glad en schoon zijn. Nadat de zuigvoet in contact is met het materiaal, activeert de bediener een schakelaar die aan het zuigblok is bevestigd en het materiaal wordt op het zuigblok gezogen. Nu kan de operator het materiaal opheffen of de positie veranderen via een verdere schakelaar op de zuigvoet. Het is mogelijk om te roteren, te bewegen, te kantelen tot het weer kan worden gezet. Dit alles gebeurt zonder veel moeite voor de operator.

Operation:
Een zijkanaalblazer genereert het nodige vacuüm. Deze negatieve druk wordt uitgevoerd via een flexibele slang en een luchtfilter, verder over de schroefkraan naar de lifteenheid. Hier is de centrale besturingseenheid, die de exploitant gebruikt om goederen op te heffen en vervolgens te verplaatsen. De lifteenheid sluit nu de aansluiting van het materiaal dat naar het vacuüm moet worden vervoerd. Het materiaal wordt stevig op de lifteenheid gezogen en kan dan worden opgeheven. SKVTechnik verkoopt deze zijkanaalcompressoren, die gebruikt worden om het nodige vacuüm te produceren. De generatie van een negatieve druk is, naast de generatie van overdruk, de basiseigenschap van een zijkanaalventilator. Twee dingen zijn bepalend voor het gebruik van een zijkanaalcompressor op een liftsysteem. Ten eerste, het gewicht van de goederen en ten tweede is het van cruciaal belang hoe goed de hefinrichting op het oppervlak van de goederen kan verbinden. De verbinding is, zoals de aandachtige lezer kan denken, op een karton of op een gipsplaat om te worden opgeheven, veel beter dan op een ruwe steenplaat.