Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Pestyjen juoma-laatikoiden kuivaus

lähestymistapa:

Pestyjen juomapussien kuivausprosessi on päivän juomateollisuuden järjestys. Piirilevyissä on runsaasti kuormitusta. Varsinkin nykyisessä kevätilanteessa alttiina olevat säiliöt, jotka usein säilytetään ulkoilmassa, altistuvat siitepölyn lisääntyneelle tuoksulle. Toisaalta myyntipisteiden juomalaatikoita tulisi kutsua ostamaan asiakkailta. Juomalaatikot ovat kuitenkin vain, jos ne ovat puhtaita ja houkuttelevia.

Puhdistus ei myöskään ole helppoa. Jotta tarvittava stabiilius saavutetaan, laatikoissa on tukia ja vahvistuksia, jotka edistävät stabiilisuutta. Toisaalta nämä rakenneosat muodostavat kulmat ja reunat, jotka ovat esteenä pesuprosessin aikana ja joita myöhemmin vaikea kuivua.

On parasta kuivata laatikot puhaltamalla vesi pois ilmalla. Valtava ilmavirta ja ilmanpaine ovat välttämättömiä, sillä laatikoiden on oltava täysin kuivia.
Käyttö:

Periaatepiirustuksessa käytetään sivukanavapuhallinta tarvittavan tilavuuden ja vastaavan paineen tuottamiseksi. Ilmavirta suuntautuu kahteen tai useampaan ns. Ilmaterien / ilmansuuttimien kautta yhdistetyn putken tai letkujärjestelmän ja kytkimen välityksellä. Ilmansuilla on ominaispiirre, että tasainen ilmaverho voidaan rakentaa koko työleveydeltään. Ilma veitset on kohdistettu pestyihin kosteisiin laatikoihin. Näin varmistetaan, että takakappaleet kuivuvat sekä etupuolella. Jäljelle jäänyt vesi putoaa painovoiman kautta. Ilmanveitsien kiinnityksen tulisi olla joustava, jotta poistoputket voidaan sovittaa juoma-laatikoiden eri muotoihin.

Riippuen likaantumisasteesta työntekijä voi päättää, ovatko laatikot puhtaat vai syytä syöttää edelleen pesuohjelmaan.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.