Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Pihalnik s stranskim kanalom upravlja s preklopnimi ventili

Mnoga prezračevalna in industrijska uporaba zahtevata preobrat zraka. SKVTechnik priporoča: krmiljenje ventilatorjev stranskih kanalov s ti prehodnimi ventili.

SKVTechnik danes pojasnjuje načelo preklopnih ventilov. Preklopni ventili lahko preklopijo pretok zraka v stisnjen zrak iz sesanja na pihanje. Postopek preklopa poteka v desetini sekunde. Krmiljenje ventilov je možno na tri načine. Pri preklopnih ventilov lahko zamenjan z električnim pulzom 24 voltov ali 220 voltov ali pnevmatskim impulz.
Prednosti prehoda so posledica aplikacij. Na primer, pri pnevmatskih cevnih sistemih se uporabljajo obračalni ventili za uporabo obstoječih transportnih cevi za obe smeri transporta. Ker je stikalo mogoče narediti zelo hitro, je mogoč hiter napredek pri prevozu.

Obstajajo dve različni vrsti prehodnih ventilov. To so preklopni ventil DS-VI in preklopni ventil DS-VS. Stikalni ventil VS ima prednost pred preklapljalnim ventilom VI. Preklopni ventil VS poleg položaja mehurčkov in sesanja tudi ti ničelni položaj. Položaj nič pomeni, da v tlačni črti ni tlaka. Kljub obratovanju kompresorja stranskega kanala v delovnem vodu ni premakljivega zraka. Položaj nič torej prenaša zrak v krog. To se naredi, dokler se preklopni ventil ne preklopi na tlak ali sesanje. Ta funkcija ima prednosti za aplikacije, ki jih je treba v procesu zmanjšati. Pihalnik stranskih kanalov ni treba ustaviti in ponovno zagnati pozneje. Poleg tega ima prestavni ventil prednost, ki jo je mogoče nadzorovati tudi s pnevmatskim upravljanjem. Tipična aplikacija bi bila lahko na primer odstranitev obdelovancev po koraku predelave.

Kot povratni ventili, SKVTechnik ponuja velikost ventilov 2 cm, 2,5 cm ali 3 palcev. Adapterje za različne iztočne variante bočnih kanalov ponuja SKVTechnik. Preklopne ventile lahko dobavljate tudi neposredno z ustreznim pihalnikom na stranskem kanalu pri SVKTechniku. Vendar to ni pogoj za prodajo prehodnih ventilov. Stikalni ventili SKVTechnika se lahko enostavno pritrdijo tudi na obstoječe puhalo stranskih kanalov kupcev.

SKVTechnik deluje kot spletni trgovini od leta 2012. SKVTechnik ponuja vse vrste stranskih kanalov puhal in ventilatorjev an.s Iz majhnega 0,2 kW stroju vse do 27,0 kW kompresor je vse tam na policah. Ventilatorje lahko kupite tukaj „off the shelf“ ali jih naroči kot najbolj individualne naprave. SKVTechnik prodaja tudi oboževalce kot enkratne. SKVTechnik ponuja ustrezno originalno proizvajalno opremo za naprave. SKVTechnik ponuja stranske kanale in ventilatorje različnih evropskih proizvajalcev. Stranke lahko kupijo od ustreznega proizvajalca in po nižji ceni. Osnova za uspeh SKVTechnik je nakup strojev v velikih količinah in minevanje nakupovalnega korist strankam. Ploske hierarhije in dosledno kontrolo stroškov omogočajo.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.