Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Postopek sušenja opranih pijač za pijače

pristop:

Postopek sušenja speranih zabojev za pijačo je reda dneva v industriji pijač. Zaboji v krogu so izpostavljeni obremenitvi. Zlasti v trenutni spomladanski situaciji se zaboje, ki se pogosto shranjujejo na prostem, izpostavijo povečanim učinkom kurjenja s cvetnim prahom. Po drugi strani pa bi morali kupce v prodajalnah povabiti k nakupu kupcev. Polja za pijače so le, če so čiste in privlačne.

Postopek čiščenja ni enostaven. Za doseganje potrebne stabilnosti so zaboje opremljene s podstavki in ojačitvami, ki prispevajo k stabilnosti. Po drugi strani pa ti konstrukcijski elementi ustvarjajo vogale in robove, ki so ovira med procesom pranja in se kasneje težko posušijo.

Najbolje je, da posode izsušite z zrakom. Potreben je ogromen pretok zraka in zračni tlak, ker morajo biti zaboje popolnoma suhi.
delovanje:

V osnovni skici se za izdelavo potrebne količine in ustreznega tlaka uporablja stranski kanal. Pretok zraka je usmerjen na dva ali več tako imenovanih zračnih nožev / zračnih plošč prek priključenega sistema cevi ali cevi in ​​stikala. Žarometi imajo značilnost, da je mogoče celo zračno zaveso zgraditi v celotni delovni širini. Zračni noži so poravnani na opranih mokrih škatlah. To zagotavlja, da se zaboje na hrbtnem delu suši tako kot v sprednjem delu. Preostala voda teče skozi težo. Pripenjanje zračnih nožev mora biti prilagodljivo, da se izstopne odprtine prilagodijo različnim oblikam zabojev za pijačo.

Odvisno od stopnje umazanosti se lahko zaposleni odloči, ali so zaboje čisti ali jih je treba hraniti v nadaljnjem ciklu pranja.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.