Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Postupak sušenja ispranih sanduka za piće


pristup:

Postupak sušenja ispranih sanduka za piće je redoslijed dana u industriji pića. Kutije u krugu su podvrgnute teškom opterećenju. Posebno u trenutnoj proljetnoj situaciji, sanduke, koje se često pohranjuju na otvorenom prostoru, izložene su povećanim utjecajima peludi. S druge strane, kutije za piće u prodajnim mjestima trebaju biti pozvane kupiti od kupaca. Kutije za piće su, međutim, samo ako su čiste i privlačne.

Proces čišćenja također nije jednostavan. Da bi se postigla potrebna stabilnost, sanduke su opremljene s potporama i pojačanjima koja doprinose stabilnosti. S druge strane, ti elementi konstrukcije stvaraju ugla i rubove, koji su zapreka tijekom procesa pranja i nakon toga se nakon toga teško suše.

Najbolje je isušiti sanduke ispiranjem vode s zrakom. Potreban je ogroman protok zraka i tlak zraka, jer sanduke moraju biti potpuno suhe.
operacija:

U načelnoj skici se koristi ventilator bočnog kanala za proizvodnju potrebnog volumena i odgovarajućeg tlaka. Protok zraka usmjeren je na dva ili više tzv. Noževa zraka / zračnih lopatica preko spojene cijevi ili crijeva i prekidača. Airblades imaju karakteristike da se čak i zračna zavjesa može graditi preko cijele radne širine. Noževi za zrak su poravnati na ispranim mokrim kutijama. To osigurava da su sanduke u stražnjem dijelu suhe kao i na prednjem dijelu. Preostala voda teče gravitacijom. Pričvršćivanje noževa za zrak trebala bi biti fleksibilna kako bi se prilagodili otvori na različitim oblicima sanduka za piće.

Ovisno o stupnju zaprljanja, zaposlenik može odlučiti hoće li se sanduke čistiti ili trebaju biti hranjene daljnjim ciklusima pranja.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.