Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

Ta izjava o zasebnosti pojasnjuje naravo, obseg in namen zbiranja in uporabe podatkov obiskovalcev in uporabnikov (v nadaljnjem besedilu „uporabnik“) s SKVTechnik, lastnika: A. Mocker, Strassberger Strasse 31, 08527 Plauen (v nadaljnjem besedilu „ponudnik“ ) kot o varstvu podatkov pravo organa, pristojnega za.

Za vprašanja glede zasebnosti nam pišite na delavnikih od 9:00 ure do 18:00 ure na telefonski številki 49 172 7799600 ali po e-pošti na info @ skvtechnik.de.

Zbiranje podatkov za dostop
Ponudnik zbira podatke o vsakem dostopu do spletne ponudbe (tako imenovani dnevnik strežnika datotek). Za dostop do podatkov vključuje ime prenesli spletne strani, datoteke, datum in čas dostopa, količina prenesenih podatkov, obvestilo o uspešnem arhiviranje, brskalnik tip skupaj z različico, uporabnikov operacijski sistem, spletni naslov posrednika (prej obiskali), IP naslov in izvajalca, ki zahteva ,
Ponudnik uporablja podatke dnevnika ne prenese na osebo uporabnika ali drugih profilov v skladu z zakonskimi določbami le za statistične analize za namen delovanja, varnosti in optimizacijo spletne ponudbe. Ponudnik si pridržuje pravico, da pregleda podatke o hlodih kasneje, če obstaja utemeljen sum nezakonite uporabe na podlagi posebnih dokazov.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki se bodo zbirali samo s strani ponudnika in se uporablja, če z zakonom dovoljeno ali uporabniki soglasje za zbiranje podatkov. Na splošno velja, da je jasno, da se podatki shranjujejo, kot so ime, elektronski naslov in sporočilo v uporabi, da bi za uporabnike v uporabo storitev.
Osebni podatki za naročanje blaga (kot so ime, elektronski naslov, poštni naslov, bančni podatki), ki jih prodajalec uporablja za obdelavo naročila. Ti podatki bodo ostali zaupni, šifrirani, prenašajo in ne posredujejo tretjim osebam, ki niso vključene v postopkih naročanja, dostave in plačil.
Ko se obrnete na prodajalca (preko kontaktnega obrazca ali elektronske pošte), podatke o uporabniku, so za obdelavo vlog in v primeru, da se pojavijo nadaljnjih vprašanj shranjeni.
Ponudnik je sprejela organizacijske, pogodbenih in tehnološke varnostne ukrepe za zagotovitev, da se upoštevajo pravila zakonodaje o varstvu podatkov in naključno ali namerno manipulacijo, izgubo, uničenjem ali dostopom nepooblaščenim osebam prepreči.

posredovanje podatkov tretjim osebam

Uporabniški podatki, ki se posredujejo samo tretjim osebam, če je to zakonsko dovoljeno, ali je uporabnik privolil v prenos.
To je na primer v primeru, ko se uporablja posredovanje podatkov srečanja pogodbenih obveznosti do uporabnika in poštni naslov, se prenese na naročilnico v trgovini na prevoznem podjetju. Ali pa, če se zahteva podatke pristojnih organov, kot so organi pregona.
Osebni podatki uporabnikov niso za reklamne namene tretjim osebam ali jih prodali ali dali za oblikovanje uporabniških profilov.

 

 

piškotki

Ponudnik uporablja del svojih rezerv „piškotki“. Piškotki so majhne datoteke, ki so shranjene na računalniku uporabnikov in omogočajo shranjevanje podatkov za ponudnike. Začasni piškotki se izbrišejo, ko zaprete brskalnik, in vztrajno piškotki hranijo za določeno časovno obdobje in lahko zagotovi shranjene informacije so na voljo na novem razpisu na spletni strani.
Piškotki se uporablja na eni strani za lažjo uporabo storitve. Torej piškotek shrani stanje košare za uporabnika.
Uporabnik lahko sprejema uporabo piškotkov vpliva. Večina brskalnikov ima možnost omejujejo shranjevanje piškotkov ali popolnoma preprečiti. Ponudnik, online ponudba trudi, da bi, tako da je uporaba piškotkov ni potrebno. Vendar pa je treba opozoriti, da je uporaba in zlasti se enostavnost uporabe brez piškotkov omejen.

Google Analytics

Ponudnik uporablja Google Analytics, spletno analitiko storitve, ki jih Google Inc. ( „Google“). Google Analytics uporablja. „Piškotke“, besedilne datoteke, ki so shranjene na uporabnikovem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Informacije, ki jih ustvari piškotek o uporabi spletnega mesta s strani uporabnikov se običajno prenašajo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranjene.
V primeru aktiviranja IP anonimiziranje na tej spletni strani, bo IP naslov uporabnikov Googla odrezan v državah članicah Evropske unije ali druge stranke Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le v izjemnih primerih je celoten IP naslov pošljejo na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajša. IP-anonimnost je aktivna na tej spletni strani. V imenu upravljavca te spletne strani bo Google te podatke uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani s strani uporabnikov, pripravo poročila o spletni aktivnosti in zagotavljanju drugih s spletne strani in povezanih spletnih storitev upravljavca spletne strani.
Po vašem brskalniku kot del Google Analytics IP naslov pošljejo ne bo združena z drugimi Googlovimi podatki. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov z nastavitvijo brskalnika programsko opremo; Trgovec pa uporabnikom pa, da morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v celotnem obsegu, v tem primeru. Uporabniki lahko prepreči tudi podatke, ki jih je piškotek o vaši uporabi spletne strani (vklj. Vaš IP naslov) na Googlu in obdelavo teh podatkov s strani Googla, ki ga je na voljo na naslednjem plugin povezavo brskalnika prenesti in namestiti: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

piwik Statistika

Ponudnik uporablja piwik, odprtokodna programska oprema za statistično analizo dostopa uporabnikov. Piwik uporablja piškotke, ki so shranjeni na računalniku uporabnika in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani s strani uporabnikov. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi te storitve so shranjene na strežniku ponudnika v Nemčiji.
IP naslov je anonimni takoj po obdelavi in ​​pred shranjevanjem.
Uporabniki lahko zavrne uporabo piškotkov z nastavitvijo brskalnika programsko opremo;

Merjenje občinstvo z eTracker

V tej ponudbi z eTracker tehnologijo (www.etracker.com) zbrane podatke za trženje in optimizacijo namene. Iz teh podatkov lahko uporabniški profili bodo ustvarili pod psevdonimom. se lahko uporabijo piškotki.
Podatki, zbrani z eTracker tehnologijo ne bomo uporabljali brez izrecnega soglasja zadevne prepoznati obiskovalce na spletni strani osebe, in ne bo združena z osebnimi podatki o nosilcu psevdonimom. Zbiranje in shranjevanje podatkov se lahko kadarkoli prekliče z učinkom za naprej: http://www.etracker.com/privacy?et=[Eintragen eTracker Secure Code]

Uporaba Facebook socialni Plugins

V tej spletni ponudbi družbenega, ki ga upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA are vtičnikov ( „Plugins“), je facebook.com socialna omrežja uporabljajo ( „Facebook“). Vtiči so eden od Facebook logo (bele „f“ na modrem ozadju ali „thumbs up“ ikono) ali označena z „Facebook socialnega vtičnika“. Seznam in videz Facebook socialnega družabna omrežja si lahko ogledate tukaj: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Ko uporabnik obišče spletno stran, te spletne strani, ki vsebuje tak vtičnik, njegov brskalnik vzpostavi neposredno povezavo do strežnikov Facebook. Vsebina plugin od Facebook direktno na uporabnikov brskalnik, ki združuje brskalnik v spletni strani. Ponudnik torej ne vpliva na količino podatkov, ki jih Facebook, zbranih s pomočjo tega vtičnika ne in o tem obvesti uporabnika, glede na njihovo stopnjo znanja: Z integracijo vtičnika Facebook prejme informacijo, da je uporabnik dostopal do ustrezne strani spletnega ponudbe. Če je uporabnik prijavljen v Facebook, lahko Facebook določite, da obiščete svojega Facebook računa. Če uporabnik interakcijo z vtičniki, na primer tako, da pritisnete ali Like gumb, da dodate komentar, se ustrezni podatki iz vašega brskalnika pošlje neposredno na Facebooku in tam shranjene. Če uporabnik ni član Facebook, obstaja možnost, da Facebook prinaša svoj IP-naslov v izkušnjah in trgovinah. Po je Facebook shranjeni v Nemčiji le anonimni IP naslov.
Namen in obseg zbiranja podatkov in nadaljnjo obdelavo in uporabo podatkov, ki jih Facebook, kot tudi ustreznih pravic in načinov za varovanje zasebnosti uporabnikov, ki jih lahko najdete v politiko zasebnosti Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/ ,
Če ima uporabnik član Facebooka in ne želite Facebook zbrati o tej spletni ponudbi informacij o njem in povezana z njeno shranjeni na podatkih držav Facebook, mora odjaviti iz Facebook in pred obiskom spletne strani izbrisati ustrezne piškotke Facebook. Prav tako je možno Facebook socialni-ins z dodatkov za blokiranje brskalnik, na primer z „Facebook Blocker“.

1 Gumb Google+

V tej spletni ponudbi so uporabljeni gumbi na družabnem omrežju Google+ (na primer, „+1“ gumb), ki ga upravlja Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA ( „Google“). Ko uporabnik obišče spletno stran, te spletne strani, ki vsebuje tak gumb, brskalnik vzpostavi neposredno povezavo do strežnikov Googla. Vsebina gumbov se prenaša iz Googla neposredno brskalnika in ga integrira v spletno stran. Ponudnik torej ne vpliva na količino podatkov, ki jih Google zbira gumbe.
Glede na Google, se osebni podatki ne zbirajo brez klikom na gumb. Samo za prijavljenimi člani Google+, teh podatkov, vključno z naslovom IP, bodo zbrani in obdelani. Namen in obseg zbiranja podatkov in nadaljnjo obdelavo in uporabo podatkov s strani Googla, kot tudi s tem povezanih pravic in nastavitev uporabnikov za zaščito svoje zasebnosti Googlov pravilnik o zasebnosti je na voljo na gumb „+1“: http://www.google.com /intl/de/+/policy/+1button.html in FAQ: http://bit.ly/r3Qmer. Če uporabnik Google+ je član in ne želite, da Google zbira na tej spletni strani informacije o njem in je povezano z vašo shranjeni podatki držav Google, mora uporabnik odjaviti in pred njegovim obiskom te spletne strani na Google Plus Google piškotkov v brskalniku izbrisati.

Uporaba gumbov Twitter

V tej spletni ponudbi se uporabljajo gumbi storitve Twitter. Ti gumbi (na primer, „Tweet“ ali „Follow“), ki jih ponujajo Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, ZDA.
Ko uporabnik obišče spletno stran, te spletne strani, ki vsebuje tak gumb, se bo njegov brskalnik poveže neposredno na strežnikih Twitter. Vsebina gumbov Twitter se prenaša iz Twitterja neposredno na uporabnikovem brskalniku. Ponudnik torej ne vpliva na količino podatkov, ki jih zbira Twitter uporabo te plugin in seznani uporabnika v skladu s svojim znanjem. Po tem je IP naslov uporabnika prenaša le z URL ustrezne spletne strani v zvezi z gumba, ne pa tudi za druge namene, kot se uporablja, zastopanje gumbov. Za več informacij,

Uporaba gumbov Twitter

V tej spletni ponudbi se uporabljajo gumbi storitve Twitter. Ti gumbi (na primer, „Tweet“ ali „Follow“), ki jih ponujajo Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, ZDA.
Ko uporabnik obišče spletno stran, te spletne strani, ki vsebuje tak gumb, se bo njegov brskalnik poveže neposredno na strežnikih Twitter. Vsebina gumbov Twitter se prenaša iz Twitterja neposredno na uporabnikovem brskalniku. Ponudnik torej ne vpliva na količino podatkov, ki jih zbira Twitter uporabo te plugin in seznani uporabnika v skladu s svojim znanjem. Po tem je IP naslov uporabnika prenaša le z URL ustrezne spletne strani v zvezi z gumba, ne pa tudi za druge namene, kot se uporablja, zastopanje gumbov. Več informacij lahko najdete v izjavi o zasebnosti za Twitter na http://twitter.com/privacy.

Uporaba gumbov variantah
V tej ponudbi so gumbi ( „Pin It“) o možnosti storitev, ki se uporablja http://pinterest.com. Z gumbi, pa je omogočiti uporabnikom, da delijo izdelke dobavitelja za svoje „Pinterest plošč“.
Ko uporabnik obišče spletno stran, ki vsebuje „Pin It“ gumb, se bo njegov brskalnik poveže neposredno na strežnikih Pinterest. Vsebina gumb „Pin It“, se prenaša iz Pinterest neposredno na uporabnikovem brskalniku. Ponudnik torej ne vpliva na količino podatkov, možnosti, ki uporabljajo „Pin It“ gumb zbira in opozori uporabnika v skladu s svojim znanjem. Po tem, da je IP naslov uporabnika in URL vsake spletne strani posredujejo samo, ampak uporabljajo le za namene, ki prikazuje „Pin It“ gumb in izmenjavo vsebin. Več informacij lahko najdete v možnosti politike zasebnosti v skladu http://pinterest.com/about/privacy/.

Preklic, spremembe, popravke in posodobitve

Uporabnik ima podatke brezplačno, da bi dobili več osebnih podatkov, ki so shranjeni jih je ponudnik njega pravico. Kontaktni podatki o odtisom ponudnika.
Poleg tega ima uporabnik pravico do popravka netočnih podatkov, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov, če ne obstaja pravna obveznost hrambe.

Spremembe politike zasebnosti
Ponudnik si pridržuje pravico, da spremeni izjavo o zasebnosti, da bi se prilagodili spremenjenim pravnega položaja ali spremembe storitev, in obdelavo podatkov.