Sidekanal kompressorer understøtter rengøring og emballering af salat

 

 

Den Salattauchbecken, der beskrives i dag, er fremstillet af B. Miller Maschinenbau GmbH fra Aspach. SKVTechnik leverer sidekanalkompressorer til at blæse komprimeret luft ind i boblebadet, hjertet af Salattauchbeck.

Sidekanalkompressorer blæser komprimeret luft permanent i vandet i salatvaskeapparatets dypningstank og bringer derfor vaskevandet til kog. Grøntsagerne, som bobler gennem poolens boblende vand, renses fra jorden og er tilsmudsende og forberedt til salg. Til rengøring i Salattauchbecken er specielt hovedsalat, saladsalat, salatogur, spinat eller persille egnet. Hvis kunderne vil købe disse produkter i fremtiden, er det muligt, at de er blevet rengjort og pakket af B. Miller Maschinenbau fra Aspach. Sidekanalskompressorer fra SKVTechnik har trykket luften ind i dyppertanken.

Fremstillingsprocessen er som følger:
Planterne vaskes direkte i grøntsagsbeholderen. Denne kendsgerning gør vaskeprocessen effektiv, fordi frugten er pakket direkte ind i transportkassen på høstemaskinen, og yderligere pakning kan reddes. Til brug af salatvaskemaskinen er der kun brug for en arbejdsstyrke, der forudsætter foderet med uvasket salat på forsiden og fjernelsen af ​​de vaskede grøntsager på bagsiden.
Medarbejderen lægger grøntsagerne på transportbåndet, og de bevæger sig under vandet under vandet ind i det luftfyldte boblende bad. Vandcirkulationen i boblebadet smider ud jorden mellem plantens blade. Når transportkasserne har krydset boblebadet med grøntsagerne, skylles planterne derefter med ferskvand.

Afhængigt af graden af ​​forurening af grøntsagen og afhængig af typen af ​​grøntsag, kan transportbåndets hastighed justeres variabelt. Brugeren kan derfor reagere på forskellige grader af snavs og plantearter og tilpasse maskinen i overensstemmelse hermed. Sidekanalskompressoren blæser altid i dyppetanken ved fuld tryk, så vandets hvirvling er så stærk som muligt, og en hurtig og effektiv rengøring af planterne pr. Tidsenhed finder sted. Med den illustrerede maskine op til 400 vegetabilske transportkasser kan vaskes i timen.

Hvordan virker Salattauchbecken?
Hele behandlingsdelen i maskinen er forsynet med et transportbånd. Transportbåndet tager salatkasserne op og transporterer dem til et dyppebassin, der bringer kasser under vand i en vask. På grund af længden af ​​bassinet og transporthastigheden på transportbåndet er længden af ​​opholdet på grøntsagerne under vand længere eller kortere. Transporthastigheden af ​​transportbåndet kan påvirkes af operatøren. Operatøren kan således reagere på forskellige grader af snavs og forskellige plantearter. I dykningstanken er nu den afgørende vaskeproces. En sidekanal kompressor presser luft gennem et rørsystem og forskellige udløbssteder i vandet i nedsænketanken. De stigende luftbobler sætter vandet i bevægelse, ligner når det koger. Det boblende vand sprøjter ud af den lækende jord eller anden forurening. Denne proces fortsætter, så længe salatkassen er i dyppetanken. Ved afslutningen af ​​dykningstanken bærer transportbåndet salatkasserne tilbage op over vandoverfladen. Der sprøjtes salaten igen med ferskvand. Medarbejderen fjerner den rensede salat med transportkasserne fra transportbåndet.

SKVTechnik anbefaler en passende sidekanalkompressor:
Til fremstilling af trykluft til ovennævnte salatvaskemaskine ved hjælp af en sidekanalblæser foreslår SKVTechnik i dag et S3-1-219-2,2kW-3. Denne model er udstyret med en trefaset 3-faset motor. Modeller med 1-faset motor er også tilgængelige. I alt ca. 175 m³ luft forventes i timen i dybden på ca. 0,50 m i Salattauchmaschines dykning. Denne mængde luft holder vandet i orden og giver en god skylning af de salater, der skal vaskes.
S3 er en italiensk motor og opnår en kapacitet på 219 m³ / h med en åben gas og et maksimalt blæsningstryk på 250 mbar. Maskinen har en leveringstid på en uge i Tyskland. Dette gælder ordrer i SKVTechik Onlineshop. SKVTechnik tilbyder alle sideloader kompressorkategorier. Fra den lille 0,2 kW motor til 36 kW motoren er alle ønskede motortyper tilgængelige. Kunderne er nu overbevist af fordelene ved online shopping hos SKVTechnik.

 

 

Salatwaschmaschine