Kompresori bočnog kanala podržavaju čišćenje i pakiranje salate

Danas opisani Salattauchbecken proizvodi proizvođač B. Miller Maschinenbau GmbH iz Aspacha. SKVTechnik opskrbljuje kompresore na bočne kanale za puhanje komprimiranog zraka u balonu, srce Salattauchbecka.

Kompresori bočnog kanala neprestano napuhavaju komprimirani zrak u vodu spremnika za spuštanje strojeva za pečenje salata i tako ispiru vodu za pranje. Povrće koje prolazi kroz balon vode bazena očisti se od tla i zagađuje i priprema se za prodaju. Za čišćenje u Salattauchbecken osobito glavna salata, salata, salata, krastavci, špinat ili peršin su prikladni. Ako kupci u budućnosti kupuju ove proizvode, B. Miller Masinenbau od Aspacha može ih očistiti i pakirati. SKVTechnikovi bočni kompresori komprimirali su zrak u posudu.

 

 

Proces proizvodnje je sljedeći:
Biljke se isperu izravno u limenu povrću. Ova činjenica čini proces pranja učinkovit jer se voće pakira izravno u transportnu kutiju na stroju za berbu i može se spremiti dodatno pakiranje. Za rad stroja za pranje salata potrebna je samo radna snaga, koja prethodi napajanju s neopranu salatu na prednjoj strani i uklanjanje opranog povrća na stražnjoj strani.
Radnik stavlja povrće na transportnu traku i kreću se pod vodom pod vodom u kupku koja bubri sa zrakom. Kruženje vode u whirlpool kupki izbacuje tlo između lišća biljke. Kada su transportni pretinci prošli jacuzzi s povrćem, biljke se nakon toga ispiru slatkom vodom.

Ovisno o stupnju onečišćenja povrća i ovisno o vrsti povrća, brzina transportera može se podesiti varijabilno. Korisnik stoga može reagirati na različite stupnjeve zaprljanja i biljnih vrsta i prilagoditi stroj u skladu s tim. Kompresor bočnog kanala uvijek puše u spremnik za uranjanje pri punom tlaku, tako da je vrtloženje vode što je više moguće i brzo i učinkovito čišćenje biljaka po jedinici vremena. S ilustriranim strojem može se ispirati do 400 kutija za transport povrća po satu.

Kako radi Salattauchbecken?
Cjelokupni odjeljak za obradu u stroju opremljen je transporterom. Transportni remen zauzima kutije za salatu i prenosi ih u umivaonik, donoseći sanduke ispod vode u sudoper. Zbog duljine bazena i brzine transporta transportne trake, duljina boravka povremenih sanduka pod vodom je dulja ili kraća. Operator može utjecati na transportnu brzinu transportera. Operater stoga može reagirati na različite stupnjeve onečišćenja i različitih biljnih vrsta. U spremniku za uranjanje je sada odlučujući proces pranja. Kompresor bočnog kanala utiskuje zrak kroz sustav cijevi i različite točke istjecanja u vodu spremnika za uranjanje. Uzlazni mjehurići zraka postavljaju vodu u pokretu, slično kao kad kuha. Vodena mjehurića ispiru iz propuštajućeg tla ili druge kontaminacije. Taj se postupak nastavlja sve dok se salatni kutija nalazi u spremniku za uranjanje. Na kraju spremnika za uranjanje, transportna traka donosi salate kutije natrag, iznad površine vode. Tamo se salata ponovno raspršuje slatkom vodom. Radnik uklanja čiste salate s transportnim kutijama s transportera.

SKVTechnik preporučuje prikladan kompresor bočnog kanala:
Za proizvodnju komprimiranog zraka za gore opisanu stroju za pranje salata pomoću puhaljke s bočnim kanalima SKVTechnik danas predlaže S3-1-219-2,2kW-3. Ovaj model je opremljen trofaznim motorom. Također su dostupni modeli s jednim faznim motorom. Očekuje se ukupno oko 175 m³ zraka po satu na dubini od oko 0,50 m u ronilačkom slivu Salattauchmaschine. Ova količina zraka čuva vodu u pokretu i proizvodi dobro ispiranje salata za pranje.
S3 talijanski je motor i postiže kapacitet od 219 m³ / h s otvorenim gasom i maksimalnim tlakom od 250 mbara. Stroj ima rok isporuke od jednog tjedna u Njemačkoj. Ovo se odnosi na narudžbe na SKVTechik Onlineshop. SKVTechnik nudi sve kategorije kompresora sideloader. Od malog motora od 0,2 kW do 36 kW, dostupan je svaki željeni tip motora. Kupci su sada uvjereni u prednosti online kupovine na SKVTechnik.