Sustavi podizanja koji se koriste s kompresorima bočnih kanala

pristup:
Mehanizacija proizvodnje sve više napreduje. Međutim, još nije moguće učinkovito implementirati sve tijekove rada s strojeva. Utjecaj razmišljanja osobe je uvijek neophodan. To dovodi do činjenice da ta djela imaju tendenciju da budu monotoni i teški. Novi sustavi podizanja uklanjaju ta teška opterećenja od zaposlenika.

Kako to radi:
Funkcionalni crtež pokazuje da je jedinica za podizanje pričvršćena na kosinsku dizalicu može biti relativno fleksibilno postavljena iznad materijala koji se podiže. Usisni jastučić postavljen je na materijal. Površina robe mora biti ravna, glatka i čista. Nakon što je usisna noga bila u dodiru s materijalom, operater aktivira prekidač pričvršćen na usisnu podlogu, a materijal se usisava na usisnu podlogu. Sada operater može podići materijal ili promijeniti položaj preko daljnjeg prekidača na usisnom stopalu. Moguće je rotirati, pomicati se, naginjati dok se ne može ponovno spustiti. Sve se to događa bez velikog napora operatera.

operacija:
Ventilator s bočnim kanalima stvara potrebni vakuum. Ovaj negativni tlak se provodi preko fleksibilne cijevi i zračnog filtra, dalje preko dizalice za gibanje do jedinice za podizanje. Ovdje je središnja upravljačka jedinica koju operater koristi za dizanje i pomicanje robe. Jedinica za podizanje sada zatvara vezu materijala koji se prevozi do vakuuma. Materijal je čvrsto usisan na podiznu jedinicu i može se podići. SKVTechnik prodaje ove kompresore kanala koji se koriste za proizvodnju potrebnog vakuuma. Generiranje negativnog tlaka je, pored stvaranja nadtlaka, osnovno svojstvo ventilatora bočnog kanala. Dvije su stvari odlučne za korištenje kompresora bočnog kanala na sustavu podizanja. Prvo, naravno, težina robe i drugo, presudno je kako se jedinica za podizanje može povezati s površinom robe. Veza je, kako se pažljiv čitatelj može sjetiti, da se kartonska ili gipsana ploča ukloni mnogo je bolja nego na gruboj ploči kamena.