Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Procedeul de uscare a cutiilor de băuturi spălate

abordare:

Procesul de uscare a cutiilor de băuturi spălate este ordinea zilei în industria băuturilor. Lăzile din circuit sunt supuse unei sarcini grele. Mai ales în situația actuală din primăvară, lăzile, care sunt adesea depozitate în aer liber, sunt expuse unor efecte de smolitare crescute de polen. Pe de altă parte, cutiile de băuturi de la punctele de vânzare ar trebui să fie invitate de către clienți să cumpere. Cutiile de băuturi sunt totuși numai dacă acestea sunt curate și atrăgătoare.

De asemenea, procesul de curățare nu este ușor. Pentru a obține stabilitatea necesară, lăzile sunt prevăzute cu traverse și întărituri care contribuie la stabilitate. Pe de altă parte, aceste elemente de construcție creează colțuri și muchii, care constituie o piedică în timpul procesului de spălare și ulterior sunt dificil de uscat ulterior.

Cel mai bine este să uscați cutiile prin suflare cu apă. Este necesar un flux enorm de aer și o presiune a aerului, deoarece lăzile trebuie să fie complet uscate.
Funcționare:

În schița principală, pentru a produce volumul necesar și presiunea corespunzătoare, se utilizează o suflanta cu canal lateral. Fluxul de aer este direcționat către două sau mai multe așa-numite cuțite de aer / airblades prin intermediul unei conducte conectate sau a unui sistem de furtun și un comutator. Lamele de aer au caracteristica faptului că o cortină de aer poate fi construită pe întreaga lor lățime de lucru. Cuțitele de aer sunt aliniate la cutiile umede spălate. Acest lucru asigură că cutiile din partea din spate se usucă, precum și în partea din față. Apa rămasă se scurge prin gravitate. Atașarea cuțitelor de aer trebuie să fie flexibilă pentru a adapta deschiderile de ieșire la diferitele forme ale cutiilor de băuturi.

În funcție de gradul de murdărire, un angajat poate decide dacă cutiile sunt curate sau ar trebui alimentate într-un ciclu suplimentar de spălare.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.