rendelési folyamat

1. Bevásárlókosár

Válassza ki a megrendelendő termékeket a „Kosárba tesz“ gombra kattintva. Ez kiválasztja a bevásárlókosárat. Ezt a választást bármikor megváltoztathatja a megrendelés elküldésével, a termékek számának megváltoztatásával, a kiválasztás törlésével vagy a megrendelés törlésével az „Eltávolítás“ gombra kattintva. Kattintson a „Checkout“ gombra a következő rendelési lépéshez.

2. Checkout

Kérjük, jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával, ha már van ügyfélszámlája, különben regisztráljon új ügyfélként. Adatainak összegyűjtése, feldolgozása és felhasználása (adatvédelmi nyilatkozat) az adatvédelmi szabályoknak megfelelően történik. Nincs más felhasználás vagy átruházás harmadik felekre. Ha már regisztrált, most kiválaszthatja a szállítási módot. Kattintson a „Következő“ gombra a következő rendelési lépéshez.

3. Ellenőrizze a számlázási címet / válassza ki a fizetési módot

Ellenőrizze a számlázási címét, és adja meg a kívánt fizetési módot. A „Tovább“ gombra kattintva eljuthat a következő rendelési lépéshez.

4. Ellenőrizze a szállítási címet / Válassza ki a szállítási módot

Ellenőrizze a szállítási címet, és adja meg a kívánt szállítási módot. A „Tovább“ gombra kattintva eljuthat a következő rendelési lépéshez.

5. Végezze el a rendelési folyamatot / feltételek és adatvédelem

A megrendelés áttekintését kapja: a kiválasztott termékeket, a szállítási és számlázási címet, valamint a kapcsolattartási adatokat. Kérjük, ellenőrizze, hogy minden információ helyes-e, és figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételeket és a lemondási feltételeket. A megrendelés csak akkor folytatható, ha elfogadja a feltételeket és az adatvédelmet (pipa). A „Vásárlás“ gombra kattintva elküldi a megrendelést. Ezzel jogilag kötelező érvényű ajánlatot nyújt be.