Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Reverseringsventiler / reverseringsventiler – gjeldende reversering under drift

tilnærming:

Sidekanalkompressorer brukes ofte i systemer der det er nødvendig med alternerende sugetrykk og trykktrykk. Nøyaktig disse to medier kan leveres av sidekanal kompressoren. Siden sidekanal kompressorene imidlertid alltid kan være aktive i en arbeidsretning, dvs. suger eller blåser, i et normalt konstruert system, er det to mulige konstruktive muligheter.

For det første kan brukeren bruke to sidekanalkompressorer i systemet. En sugende og en blåsende sidekanal kompressor. Dette er dyrt. Den andre muligheten er å bytte arbeidsretning til en sidekanalkompressor og dermed forandre den fra sugende til blåseretning. Dette kan oppnås av brukeren med såkalte nåværende reverseringsventiler.

Operation:

Flow reverseringsventiler brukes til sidekanal kompressorer for å reversere strømningsretningen. Strømningsretningen kan således byttes fra trykkdrift til suging eller omvendt. Den spesielle gjeldende reverseringsventilen på figuren i vedlegget kan i tillegg endre linjen inn i eller ut av luftstrømmen.

Endringen styres enten av en 24V eller 220V elektrisk aktuator eller av en pneumatisk aktuator.

Kretsen av gjeldende reverseringsventil sammen med sidekanalkompressoren er som følger:

Sidekanalkompressoren er koblet til reverseringsventilen ved sin sugende og blåser side. For sin del er reverseringsventilen koblet til en eller to arbeidslinjer.

Hvis reverseringsventilen kun er koblet til en arbeidslinje, kan ventilen styre elektrisk eller pneumatisk, om trykkluft eller sugeluft skal påføres i arbeidslinjen.

Hvis reverseringsventilen er koblet til to driftsledninger, kan sugetrykk eller trykktrykk alltid påføres arbeidslinjene på vekslingssiden.

Kunder kan velge mellom fem forskjellige varianter. Flensforbindelser GAS, PT eller slangefittings er mulige.

Drivsystemet til reverseringsventilen er konstruert for kontinuerlig drift. De brede tverrsnittene og formen på passasjen gjør at luften kan transporteres med praktisk talt ingen trykkfall ved lufthastigheter opptil 50 m / s. Den illustrerte versjonen av ventilen er helt laget av aluminiumslegering.

SKVTechnik tilbyr alle varianter av de beskrevne reverseringsventiler. Kunder bør kontakte SKVTechik for en kort stund for å unngå feilaktige bestillinger.

For tiden har vi leveringstider på 3 uker i Tyskland. Dette gjelder bestillinger i SKVTechik Onlineshop.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.