Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Sesanje gradbenih plinov

SKVTechnik poročali uporabe stranski kanal puhala. V tem članku je pojasnjeno načelo pridobivanja zraka pod stavbami.

pristop:

V industrijskih stavbah se pogosto izvajajo postopki, ki proizvajajo pline. Ko so ti plini težji od zraka, potem boste potopi na dno. To ni dobro nevarno, vendar, če ti plini prodrejo počasi skozi spodnjo ploščo dvorane v osnovni temelj, lahko dvorana postane sod smodnika. Tako zbrani plini v njihove individualne zmesi lahko povzroči eksplozivne mešanice. Ko so se plini dosegla kritično koncentracijo, saj se več plini nabrali v daljšem časovnem obdobju, lahko povzroči eksplozijo.

Zdravilo za te razmere ustvarjajo red strank, so, da ti plini selektivno zbirajo in odstranijo iz baze stavbe ali dvorano. Povezana na izpustni strani kanala kompresor črpa preko cevnega sistema neprekinjeno ali s sistemom kontrole zračnega in omogoča hkratno uživanje svežega zraka, ki so kritične koncentracije eksplozivnih plinskih zmesi ni dosežena.

delovanje:

V shematski diagram kaže, kako je stranski kanal kompresor priključen preko sistema cevi z zbiranjem plin. ventilator stranska kanala sesa zrak iz temeljev pod ležečih objektov, in piha zrak nazaj v okolje zunaj stavbe iz. Ob predpostavki, da je pravilno zasnovana temelj prezračevanje je tudi možno izbrati nasprotno pot in razstrelili pline s stisnjenim zrakom od ustanovitve. Zrak moč, da mora predstavljati angschlossene stranski kanal kompresor, odvisno od velikosti hale, obsega plina in koncentracijo mešanice plina hodniku. Ustrezne informacije, lahko oddelek razlaga SKVTechnik radi druchführen izračune za stranke.

 

3dman_eu / Pixabay
Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.