Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Sidekanal kompressorer – modeller single-stage, to-trins, to-flow

Den oprindelige position

Kravene til ydelsen af ​​sidekanalkompressorer er meget forskellige på grund af den brede vifte af mulige anvendelser. I princippet er visse ekstreme værdier iboende i alle mulige anvendelser. I industrielle anlæg er der for eksempel enten behov for meget volumen, dvs. mængden af ​​lufttransport pr. Tidsenhed på den ene side eller behovet for meget pres (sugetryk eller blæsetryk) på den anden side. Hvordan implementeres disse forskellige kravprofiler i teknisk praksis?
principper:

Grundlæggende omdannes energi til gastryk og pumpet volumen. Energien omdannes af motoren til kinetisk energi af blæserhjulene. Luft suges ind i kanalen og derfra gennem specialstøbningen direkte ind i den næste slat presset. I denne proces øges trykket i lamellen længere og længere (naturligvis sætter fysik naturlige grænser), afhængigt af hvor ofte denne proces gentages.

Med denne viden kan man nu gå på to måder i opførelsen af ​​en sidekanale fan. Motorens energi kan bruges til gentagne gentagelse af den ovenfor beskrevne komprimeringsproces i serie (i serie), eller at udføre hele funktionsprincippet samtidigt (parallelkobling).
operation:

Fire illustrationer er vist i principskissen. Den øverste venstre figur viser det simple funktionelle princip for en sidekanal kompressor med en simpel impeller. Det øverste billede til højre viser en kompressor med dobbelthjul. Det producerer næsten dobbelt så meget luft som den venstre variant. Dette er det ovennævnte parallelle kredsløb.

Nederste venstre figur viser en sidekanal kompressor med et løbehjul, men en dobbelt kompressorkanal. Her komprimeres luften mere og mere over dobbeltbanen, og næsten dobbelt så meget tryk genereres pr. Tidsenhed. Nederste højre billede viser endelig en sidekanal kompressor med dobbelthjul. I princippet er to sidekanalkompressorer forbundet i serie (i serie). Trykket bliver tilsvarende større, men også mere volumen genereres.

SKVTechnik tilbyder alle varianter af disse enheder. Gennem sine samarbejdspartnere kan SKVTechnik opfylde næsten alle krav med sidekanalblæsere. Specielle designs er mulige til enhver tid.

 Geräte an. Über ihre Kooperationspartner ist SKVTechnik in der Lage nahezu jede Anforderung bei Seitenkanalgebläsen zu erfüllen. Sonderanfertigungen sind jederzeit möglich.

 

 

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.