Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Sivukanavan kompressoreiden sähköinen käyttöönotto

Osa 1:

Perustiedot:

Asiakkaan on suoritettava tässä kuvatut toimenpiteet vain sivukanavien kompressoreiden sähkökäyttöön vain pätevän sähköasentajan toimesta. Liitäntä on tehtävä kompressorin liitäntäkotelon kaavion mukaan ja paikallisten määräysten mukaisesti.
VAROITUS:

Käyttömoottorit voivat olla kolmivaihemoottoreita tai vaihtovirtamoottoreita. Kolmivaihemoottoreiden kirjaimia D tai (…- 3) käytetään laitteen nimessä tai E tai (…- 1). Käyttömoottori on varustettava moottorinsuojakytkimellä (ei tarvita taajuusmuuttajakäyttöä varten). Taajuusmuuttajiin käytettävien laitteiden osalta olemassa oleva lämpötilan valvontalaite (NC-kosketin) on kytkettävä invertteriin ja arvioitava.
Erityiset ohjeet taajuusmuuttajien käyttöön:

Taajuusmuuttajan syöttöjännite ei saa ylittää 400 V ilman moottorisuodatinta. Pitempien linjojen tapauksessa suurempien taajuusmuuttajien syöttöjännitteet ja / tai pulssijännitteet ylittävät (enintään 1000 Vpk käyttömoottoreille enintään 0,75 kW, enintään 1300 Vpk käyttömoottoreille, jotka ovat yli 0,75 kW) moottorin liittimissä. Moottorisuodatin voidaan asentaa moottorin suojaamiseksi. Asiakkaat kääntyvät taajuusmuuttajan toimittajaan. Jos moottorisuodatin on mukana, se on asennettava invertterin ja moottorin väliin. Asiakkaan tulee varustaa riittävästi tilaa ohjauskaapissa ja huomioida asennus- ja asennusohjeet taajuusmuuttajan valmistajan / moottorisuodattimen valmistajan käyttöohjeista.

Huomautus: Kaapelin enimmäispituus moottorin ja taajuusmuuttajan ei saa olla yli 20 metriä ja sen on oltava suojattu kaapeli, suoritetaan mahdollisimman suoraan tavalla ja ilman puristin / pistoliitännät.

Varoitus: liitäntäkaapelin mustan punoksen on oltava molemmin puolin ja molemmin puolin. Moottori ja moottori on kytkettävä sähköisesti maadoitusjärjestelmään taajuusmuuttajassa ja moottorissa. Moottoripuolella on käytettävä sopivia EMC-kaapeliläpivientiä, jotka koskettavat kaapelin suojusta koko kehällä matalalla vastuksella.

Katso kolmivaiheisten sivukanavien kompressoreiden ja vakion sivuvirtakompressorien käyttöohje.
Osa 2
Kierto Tarkista:

Kytke sivukanava kompressori päälle. Juoksupyörän pyörimissuunnan on vastattava sivukanava-kompressorin moottorin puhallinkannen suunnan nuolen suuntaista suuntausta. Lisäksi ilmavirran virtaussuunnan on vastattava äänenvaimentimen kotelon suuntavilla nuolilla. Jos pyörimissuunta on väärä, kytkentäliittimet on vaihdettava käyttöohjeiden mukaisesti.
Star kolmiokäynnistykseen:

Suurin osa moottoreista, joiden moottori on yli 3,0 kW, on suunniteltu käynnistysvaiheen käynnistämiseksi sähköverkkoon. Asiakkaille annetaan tietoja siitä, onko laitteellasi varustettu vastaava käynnistyspiiri tutustumalla käyttöohjeisiin. Jos asiakkaat haluavat suoran virran (erittäin korkea oikosulkuvirta hetkellä päälle-), SKVTechnik suositeltavaa kuulla sähköyhtiöön.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.