Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Sivukanavan kompressorit – mallit yksiportainen, kaksivaiheinen, kaksivirtainen

Alkuperäinen sijainti

Sivukanavan kompressoreiden suorituskykyä koskevat vaatimukset ovat hyvin erilaisia, koska ne ovat monenlaisia ​​mahdollisia sovelluksia. Periaatteessa tietyt ääriarvot ovat luontaisia ​​kaikissa mahdollisissa sovelluksissa. Esimerkiksi teollisuuslaitoksissa tarvitaan paljon volyymiä, toisin sanoen toisaalta kuljetettavan ilman määrää toisaalta, tai toisaalta suurta paineita (imupaine tai painepaine) toisella puolella. Miten näiden erilaisten vaatimusten profiilit toteutetaan teknisessä käytännössä?
periaatteita:

Pohjimmiltaan energia muuttuu kaasun paineeksi ja pumpattavalle tilavuudelle. Moottori muuntaa energiaa tuulettimen pyörien kineettiseksi energiaksi. Ilma imeytetään kanavaan ja sieltä erikoisvalukappaleen kautta suoraan seuraavaan lamelliin puristettuna. Tässä prosessissa lamellin paine kasvaa edelleen ja edelleen (tietenkin, fysiikka asettaa luonnolliset rajat) sen mukaan, kuinka usein tämä toimenpide toistuu.

Tällä tiedolla voi nyt mennä kahteen tapaan sivukanavapuhallin rakentamiseen. Moottorin energiaa voidaan käyttää toistuvasti toistamaan yllä kuvattua puristusprosessia sarjassa (sarjassa) tai suorittaa koko toimintoperiaate samanaikaisesti (rinnakkaiskytkentä).
Käyttö:

Neljä kuvaa on esitetty periaatepiirustuksessa. Vasen yläkulma esittää yksinkertaisen juoksupyörän sivukanava kompressorin yksinkertaisen toiminnallisen periaatteen. Ylemmässä kuvassa oikealla näkyy kompressori kaksinkertaisella juoksupyörällä. Se tuottaa melkein kaksi kertaa enemmän ilmaa kuin vasen muunnos. Tämä on edellä mainittu rinnakkaispiiri.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa on sivukanava kompressori, jossa on juoksupyörä, mutta kaksi kompressorikanavaa. Tällöin ilmaa pakataan yhä enemmän kaksinkertaisen polun yli ja lähes kaksinkertainen paine syntyy ajan yksikköä kohden. Oikeassa alakulmassa näkyy lopulta sivukanava kompressori, jossa on kaksinkertainen juoksupyörä. Periaatteessa kaksi sivukanava kompressoria kytketään sarjaan (sarjaan). Paine vastaavasti kasvaa, mutta myös enemmän tilavuutta syntyy.

SKVTechnik tarjoaa kaikki näiden laitteiden vaihtoehdot. Yhteistyökumppaneidensa kautta SKVTechnik pystyy vastaamaan lähes kaikkiin vaatimuksiin sivukanavapuhaltimien kanssa. Erikoismallit ovat mahdollisia milloin tahansa.

er Geräte an. Über ihre Kooperationspartner ist SKVTechnik in der Lage nahezu jede Anforderung bei Seitenkanalgebläsen zu erfüllen. Sonderanfertigungen sind jederzeit möglich.

 

 

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.