Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Sugning af byggegasser

SKVTechnik rapporterer om brug af sidekanal kompressorer. Denne artikel forklarer princippet om luftudvinding under bygninger.

tilgang:

Inden for industrielle bygninger udføres der ofte processer, der producerer gasser. Hvis disse gasser er tungere end luft, vil du synke til jorden. Dette er først ikke farligt, men hvis disse gasser langsomt trænger gennem gulvpladen i hallen til det underliggende fundament, kan hallen blive en pulver tønde. Gasserne opsamlet på denne måde i deres individuelle blanding kan give en eksplosiv blanding. Hvis gassen har nået en kritisk koncentration, fordi flere og flere gasser er akkumuleret over tid, kan der opstå eksplosioner.

Et middel til denne situation er skabt af, at disse gasser specifikt indsamles og transporteres væk fra underbygningen af ​​bygningen eller hallen. En sidekanalkompressor, der er forbundet til opsamlingsenheden, trækker luften kontinuerligt eller via et styresystem via et rørsystem og sikrer samtidig, at der ikke opnås kritiske koncentrationer af eksplosive gasblandinger ved samtidig sugning af frisk luft.

operation:

Skematisk diagram viser, hvordan sidekanalkompressoren er forbundet til gasopsamleren via et rørsystem. Sidekanalen fan suger luften ud af fundamentet under bygningen over det og blæser luften tilbage til bygningens yderside. Hvis der tilvejebringes en tilsvarende konstrueret fundamentventilation, er det også muligt at vælge den modsatte vej og blæse gassen ud af fundamentet med trykluft. Luftudgangen, som den tilsluttede sidekanalkompressor skal fremme, afhænger af størrelsen af ​​gangen, gasvolumenet og koncentrationen af ​​gasblandingen under hallen. I tilfælde af tilsvarende data kan SKVTechniks designafdeling få lov til at foretage beregninger for kunderne.

 

3dman_eu / Pixabay
Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.