Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Sugning av bygggaser

SKVTechnik rapporterade användningar av sidokanalfläktar. I detta dokument är principen att suga luften förklaras med byggnader.

strategi:

Inom industriella byggprocesser genomförs ofta som producerar gaser. När dessa gaser är tyngre än luft, då du kommer att sjunka till botten. Detta är inte omedelbart farlig, men om dessa gaser tränger långsamt genom bottenplattan i hallen i den underliggande grunden kan hallen bli en krutdurk. De sålunda uppsamlade gaser i deras individuella blandningen kan resultera i en explosiv blandning. När gaserna har nått en kritisk koncentration, eftersom fler och fler gaser har ackumulerats under tiden kan orsaka explosioner.

Botemedel mot denna situation skapar kundorder, är att dessa gaser som samlats och avlägsnas från basen av byggnaden eller hallen. En ansluten på dräneringssidokanalkompressor drar via ett rörsystem kontinuerligt eller via ett styrsystem luften och gör det samtidigt intag av frisk luft att kritiska koncentrationer av explosiva gasblandningar inte uppnås.

operation:

I det schematiska diagrammet visar hur sidokanalkompressor är ansluten via ett rörsystem med gasen samlande. Den sidokanalfläkt suger ut luften ur fundamentet under överliggande byggnader, och blåser luften tillbaka in i omgivningen utanför byggnaden från. Förutsatt en rätt utformad foundation ventilation är det också möjligt att välja den motsatta vägen och blåser gaserna med tryckluft från grunden. Luft kraft som måste främja den angschlossene sidokanalkompressor, beroende på storleken av hallen, gasvolymen och koncentrationen i gasblandningen till hallen. Med lämplig information, kan institutionen tolkning av SKVTechnik vilja bli druchführen beräkningar för kunderna.

 

3dman_eu / Pixabay
Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.