Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Takaiskuventtiilit / peruutusventtiilit – nykyinen peruutus käytön aikana

lähestymistapa:

Sivukanava-kompressoreita käytetään usein järjestelmissä, joissa vaihtelevat imupaineet ja puhalluspaineet ovat tarpeen. Täsmälleen nämä kaksi materiaalia voidaan antaa sivukanava-kompressorilta. Koska sivuketkan kompressorit voivat kuitenkin aina olla aktiivisia yhdessä työskentelysuunnassa eli imemällä tai puhaltamalla normaalisti rakennettuun järjestelmään, on olemassa kaksi mahdollista rakentavaa mahdollisuutta.

Ensinnäkin käyttäjä voi käyttää kahta sivukanava kompressoria järjestelmässä. Imu ja puhalluskanavan kanava. Tämä on kallista. Toinen mahdollisuus on vaihtaa sivukanava-kompressorin työskentelysuunta ja siten muuttaa sitä imemästä puhallussuuntaan. Tämän voi saada käyttäjältä ns. Nykyisillä peruutusventtiileillä.

Käyttö:

Virtausventtiilejä käytetään sivukanavien kompressoreihin virtauksen suunnan kääntämiseksi. Virtaussuunta voidaan siis vaihtaa painetoiminnasta imutustoimeen tai päinvastoin. Liitännän kuvassa oleva erityinen nykyinen kääntöventtiili voi lisäksi muuttaa linjaa ilmavirtaan sisään tai ulos.

Vaihtoa joko ohjataan 24V tai 220V sähköisellä toimilaitteella tai pneumaattisella toimilaitteella.

Nykyisen kääntöventtiilin virtapiiri yhdessä sivukanava-kompressorin kanssa on seuraava:

Sivukanava kompressori on kytketty kääntöventtiiliin imemis- ja puhalluspuolella. Osa puolestaan ​​kääntöventtiili on kytketty yhteen tai kahteen työskentelylinjaan.

Jos kääntöventtiili on kytketty vain työstölinjaan, venttiili voi ohjata sähköisesti tai pneumaattisesti, onko työstölinjassa sovellettava paineilmaa tai imuilmaa.

Jos peruutusventtiili on kytketty kahteen työviivaan, työpisteisiin voidaan aina kohdistaa imupainetta tai puhalluspaineita.

Asiakkaat voivat valita viidestä eri vaihtoehdosta. Laippaliitokset GAS, NPT tai letkuliitokset ovat mahdollisia.

Peruutusventtiilin käyttöjärjestelmä on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Leveät poikkileikkaukset ja kulkuväylän muoto mahdollistavat ilman kuljettamisen käytännöllisesti katsoen ilmanpainehäviötä jopa 50 m / s: n ilmanopeuksilla. Venttiilin kuvitettu versio on kokonaan alumiiniseosta.

SKVTechnik tarjoaa kaikki vaihtoehdot kuvatuista peruutusventtiileistä. Asiakkaat ottavat SKVTechikin yhteyttä lyhyessä ajassa, jotta virheelliset tilaukset eivät onnistu.

Tällä hetkellä meillä on 3 viikon toimitusaika Saksassa. Tämä koskee tilauksia SKVTechik Onlineshopissa.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.